Sydmarin i Helsingborg AB · Publicerad 11 juni 2021

Kranbilsförare med logistikansvar Sydmarin AB
Sydmarin AB är ett expansivt bolag som verkar inom den marina miljön. Bolaget säljer, servar, reparerar och vinterförvarar fritidsbåtar av alla storlekar. I takt med att vi växer söker vi nu en kranbilsförare som kan hjälpa oss att utvecklas vidare.

Arbetsuppgifter
Som kranbilsförare hos Sydmarin kommer du vara logistikansvarig och ansvara för att transportera våra egna och kundernas båtar, dels mellan våra anläggningar men även ut till kund. Utöver kranbilen och transporter kommer du operera vår Sublift 40, en specialbyggd båtvagn för sjösättning av båtar upp till 40 ton. Du kommer arbeta och planera ditt arbete tillsammans med Verkmästare och Varvschefen. Det är viktigt att du både är noggrann då vi hanterar ömtåliga gods och serviceminded då vi sätter stort värde i kundupplevelsen.

Din profil
Vi tror att du motiveras och stimuleras av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Det är viktigt att du har en hög känsla för service, internt som externt och vara genuint lösningsorienterad.

Vi ser att gärna du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst.

Krav:
  • CE-kort
  • YKB tung lastbil
  • Kranbehörighet > 18tonmeter
Meriterande:
  • Kunskap om motorer och kunna utföra enklare mekanikerarbeten.
Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Start: Omgående
Placering: Utgår ifrån Råå / Höganäs
Arbetstid: 07.00-16.00

Vi erbjuder en fast heltidsanställning i ett företag med stark tillväxt och i en expansiv fas. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan vi ser fram emot att träffas!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga