Tabellae AB · Publicerad 18 okt 2021

Om du skulle be någon beskriva dig så skulle "Tekniskt kunnig, Lösningsfokuserad och Grym på kommunikation" garanterat komma upp! Du brinner nämligen för att lösa problem, skapa resultat, och just kommunicera. Vill du vara en del av Nordens snabbast växande företag inom Document Management, och sist men inte minst ha grymt kul på jobbet kan detta vara rollen för just dig!

Vi på Tabellae utvecklar ständigt vår organisation och söker nu en Implementeringskonsult till vårt nordiska leveransteam med placering i Helsingborg.

Om tjänsten
Som Implementeringskonsult på Tabellae kommer du och dina lagkamrater med kompetenta proffs att stå i frontlinjen inför våra kunder - främst i Sverige, Norge och Finland. Du kommer att vara involverad i och delvis ansvarig för att implementera lösningar för outputhantering baserat på standardprogramvaran Lasernet by Formpipe.

Du kommer att utforma dokument och formulär utifrån fastställda kriterier och specifikationer. Implementeringskonsulten konfigurerar Lasernet, - baserat på angivna uppgifter, så att dokument och formulär finns i layouten och innehåller den informationen som kunden önskar. Du deltar i analys, implementering/verkställan, testning och dokumentation av uppdraget.

Din dag kommer att fyllas med uppgifter som inkluderar:
  • Designa dokument och formulär i Lasernet baserat på de angivna kriterierna och specifikationerna.
  • Kontrollera att informationen är tillräckliga för att lösa den angivna uppgiften.
  • Slutföra tester på dokument och formulär baserat på kriterierna och specifikationerna.
  • Dokumentera allt arbete baserat på de kriterier och specifikationer man tillhandahållit.
  • Se till att all Lasernet-design, utveckling och dokumentation baseras på riktlinjer för bästa praxis från Tabellaes utvecklingsteam.
  • Daglig uppdatering av tidsspårning på uppgifter och projekt.
Vem är du?
För att lyckas i rollen så har du en grym affärsförståelse och har en förmåga att skapa goda relationer med dina kunder, likväl som interna och externa samarbetspartners. Du genomsyras av den bästa kommunikationsförmågan och du driver proaktivt och reaktivt dialoger för att lösa det som lösas ska, detta flytande på både svenska och engelska.

Vi tror att du har några års erfarenhet av framgångsrika systemimplementeringar av CRM, ERP eller andra programlösningar. Du är bekant med implementeringsarbetsflöde för kravinsamling, konfiguration, dokumentation, testning, utbildning och hypervård (Go Live). Vi förutsätter att du har grundläggande kunskap om databasadministrations-/hanteringskoncept och är bekant med tabeller, nycklar etc. Viss erfarenhet av kodning- exempelvis: grundläggande HTML eller Javascript, ändring av källkod för programvarulösningar samt grundläggande matematiska uttryck. Du känner dig bekväm med programmering och att arbeta sida vid sida med kollegor i ett team för att producera och leverera den bästa lösningen till kunden. I den här rollen har du många olika kontaktytor i form av kollegor, kunder och kundpartners.

Som person är du lösningsfokuserad och har en förmåga att verkligen lyssna in kunden, kommunicera på ett sätt som är tydligt för yrkesverksamma på olika nivåer. Det är en självklarhet för dig att visa empati och förståelse gentemot människor du möter i ditt arbete.

Du är engagerad och vill alltid leverera 100% kundnöjdhet. Du är analytisk och har ett öga för vad som kan gå fel och jobbar proaktivt med potentiellt "röda flaggor". Därför förstår du också vikten av att testa och testa återigen samt säkerhetskopiera för att vara säker på detaljerna.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller känner dig trygg med att tillhandahålla utbildningar, webbseminarier och konferenspresentationer.

Du har relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis inom företagsekonomi, informationssystem, internationella affärer, datavetenskaper etc.

För att trivas maximalt gillar du att ha kul på jobbet! Du skapar struktur, optimerar och effektiviserar -Detta gärna med ett leende som smittar av sig.

Vi erbjuder
Här har du möjligheten till ett riktigt spännande och utmanande arbete i ett företag där entreprenörsandan är en viktig del av vardagen och där det är korta beslutsvägar. Ett arbete där du kan kommunicera på flera nivåer med våra partners och kunder. Du har stor frihet och möjlighet till mycket inflytande. Vi har en kultur på företaget som innefattar högt i tak, du får jobba tillsammans med proffsiga kollegor och vi har riktigt bra arbetsvillkor för alla anställda, vilket resulterat i att man stannar länge.

Om oss
Tabellae är Nordens största och snabbast växande leverantör av programvaran Lasernet för dokumenthantering. Vi tillhandahåller Lasernet Output Management för ERP-projekt som ger våra kunder stora besparingar, enkelt och användarvänligt underhåll av affärsdokument samt uppfyller alla dokument- och formatkrav från våra kunders kunder och myndighetskrav.

Vi stöder och samarbetar med Nordens ledande ERP- partners och vi har för närvarande erfarenhet från mer än 400 implementeringsprojekt. Vi har branschens mest erfarna implementeringskonsulter och Nordens mest beprövade produkter och kan därför erbjuda lösningar och kompetenser som ger stora besparingar, eliminerar risker, uppfyller kraven för dokumentformat och som hanterar både inkommande och utgående affärsdokument oavsett ERP-system.

Tabellae grundades i Danmark 2010 och har idag kontor i Danmark, Sverige, Norge, Portugal och USA.

Se mer på: www.tabellae.se och https://www.linkedin.com/company/1193578/.

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 5/12 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se. Om du vill höra mer om dina möjligheter på Tabellae och om tjänsten är du välkommen att kontakta projekt- och leveranschef Kim Israelsen på +45 26 75 36 27
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga