Termo Kyl AB · Publicerad 2 aug

Är du en mångsidig tekniker som tycker om att verka ute hos kunden? Har du dessutom en gedigen erfarenhet av kylservice? Sök då tjänsten som Kyltekniker / Kylmontör på Termo Kyl redan idag!

Arbetsbeskrivning

Termo Kyl erbjuder helhetslösningar inom kyl-, och frysutrustning, luftkonditionering och specialapplikationer. Vi har ett mycket gott rykte på marknaden - vilket till stor del beror på vårt kompetenta och erfarna serviceteam.

Som kyltekniker hos Termo Kyl hjälper du våra kunder med deras kyl-, och frysutrustningar. Du arbetar med allt från nyinstallationer till schemalagt underhåll och akut service. Ofta genomför du arbetet ensam, men ibland är ni flera som hjälps åt. Det mesta av arbetet sker ute hos våra kunder, och du tar dig mellan uppdragen i en av våra servicebilar. Ibland kan det dock vara bättre att plocka hem utrustningen till vår modernt utrustade verkstad i Helsingborg.

Arbetet är varierande och den ena dagen är sällan den andra lik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kylservice och som har kylbehörighet kategori 1. Du har troligen en utbildning på minst gymnasienivå med teknisk inriktning men framför allt har du lärt dig yrkesrollen genom praktiskt arbete. Vi tror att du har arbetat som kyltekniker i minst tre år, och har du arbetat med angränsande områden såsom exempelvis ventilation, VVS eller styr och reglerteknik är även detta meriterande. Du har B-körkort.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du kommer att bli en viktig representant mot våra kunder vill vi att du har en god social förmåga och att du är tillförlitlig när det gäller kvalitet och återkoppling. Vidare vill vi att du är en god problemlösare som behärskar felsökning och som kan se helheten i ett tekniskt system. Då vi är ISO certifierade och verkar i en bransch där det är viktigt med dokumentation och spårbarhet måste du vara noggrann i all din dokumentation och rapportering. Du trivs med att arbeta såväl ensam som i grupp.

Att jobba på termo kyl ab

Vi kan erbjuda ett fritt och varierande arbete på ett av branschens mest välrenommerade företag. Termo Kyl har sedan mer än 60 år vuxit sig starka inom tre grundläggande verksamheter: Kyl-, och frysutrustningar, Luftkonditioneringsanläggningar och Specialapplikationer. Vi är sedan många år marknadsledare inom de flesta av dessa områden med projekt igång över hela Sverige. Mitt i dessa framgångar ser vi det som viktigt att också kunna jobba fram spännande och intressanta lösningar i den lilla skalan. Ofta är det där de nya produkterna utvecklas - som sedan bygger vår framtid.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, Miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt OHSAS 18001 och står redo att klara av alla de krav som miljömedvetna producenter och konsumenter ställer på oss.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga