The Place AB · Publicerad 9 feb 2021

Vi rekryterar just nu en arbetsledare för en bred och intressant roll till TMR Production. TMR Production är ett dotterbolag till TMR och driver en anläggning i Helsingborg som sköter sortering och balning av tidningar, plastförpackningar samt olika papperskvalitéer inför vidare transport till materialåtervinning.

Rollen

I rollen som arbetsledare kommer du arbeta på TMR Productions anläggning i Helsingborg tillsammans med 7 kollegor. Rollen är bred och du kommer bland annat ansvara för att leda det dagliga arbetet på anläggningen samt administration och mottagande av kunder. För rätt person kan rollen innefatta personalansvar. Tjänsten är på heltid med arbetstiden 7-16 måndag till fredag, med tilltänkt start 1/6 - tillsvidare med tillämpad provanställning. Du kommer få en bra och gedigen upplärning av nuvarande arbetsledare som går i pension i september.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Leda, planera, strukturera och fördela arbetet på plats
 • Beställa material/service/reparationer från underleverantörer
 • Attestera fakturor och godkänna löner
 • Uppföljning av arbets- och brandskyddsregler
 • Ta emot kunder, visa runt på anläggningen och förklara verksamheten
Dina tidigare erfarenheter och personliga egenskaper

För att passa och göra succé i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:
 • Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är önskvärt
 • Erfarenhet av att ha arbetat på en liknande anläggning är starkt meriterande
 • Svenska och engelska mycket bra i tal och skrift
Som person är du:
 • Ansvarstagande, lojal, social och kommunikativ
 • Händig och prestigelös
 • Idérik, tar gärna initiativ och vill utveckla verksamheten framåt
Passar beskrivningen in på dig? Är du möjligtvis TMR Productions nya arbetsledare?
Va kul - Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

TMR Production

Sedan 2016 driver TMR dotterbolaget TMR Production där vi erbjuder sorterings- och balningstjänster i Skåne med omnejd. Genom vår anläggning i Helsingborg har vi möjligheten att skräddarsy en lösning som passar dig. Vi kan köpa allt ditt material löslastat, bala det och därefter transportera det till materialåtervinning eller så legobalar vi ditt material och du sköter avsättningen själv.

Om TMR

Sedan 2005 har vi ansvarat för att våra kunder fullföljer allt som gäller deras producentansvar. Det innebär att vi varje dag arbetar för att samla in och återvinna så många förpackningar som möjligt i Sverige. Vi ser till att glas, papper, metall och plast hanteras på rätt sätt - och får nytt liv. Och det har vi gjort med goda resultat! I vårt rikstäckande system för insamling och återvinning får förpackningar nytt liv. Genom skräddarsydd prissättning, personlig rådgivning och smarta innovationer tar vi hand om allt som rör ditt företags producentansvar - och tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Sekreterare

Inga fler liknande jobb tillgängliga