GLT Herrljunga AB · Publicerad 5 juli

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en VD/platschef med stor möjlighet till påverkan och personlig utveckling. Du kommer att ha helhetsansvar för Herrljunga siten och huvudfokus kommer att vara att utveckla och effektivisera vår produktion i nära samarbete med personal, kunder och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:
· Dagligt ansvar över Herrljunga siten med fokus på att produktion och organisation levererar enligt kundens önskemål.
· Stärka upp och ansvara för den operativa ledningen för beredning, inköp, produktion leveranser och underhåll.
· Arbeta med ständiga förbättringar och ansvara för viktiga utvecklingsprojekt.
· Kontinuerligt arbeta med 5S, Lean samt Certifieringsprojekt.

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och gärna jobbat som VD/platschef eller ledare med operativt personalansvar inom tillverkningsindustrin. Meriterande om du har goda kunskaper inom 5S och Lean.

Eftersom bolaget producerar många olika produkter och är en komplex verksamhet ställer det krav på dig att du har förmåga att hantera föränderliga situationer. Du förväntas på ett proaktivt och lugnt sätt se till att ligga före i planering och samtidigt dagligen lösa oförutsedda händelser. Du skall brinna för att genomföra förbättringar och drivas av att se resultaten av dessa förbättringsåtgärder i processer och arbetssätt. Viktigt att du har god samarbetsförmåga då det gäller för dig att tydliggöra för organisationen vad som skall uppnås och få med dig personalen i att nå dessa mål. Du skall ha ett naturligt engagemang och förmågan att engagera personalen till att göra ett bra jobb.

Du kommer att rapportera till ägare och operativ styrelseordförande.

Övrigt
Passar du in i beskrivningen ovan ser vi gärna att du anmäler ditt intresse och skickar en ansökan till bolagets ägare Carl Rietz, carl.rietz@gltherrljunga.se. Vid frågor kan du även nå Carl per telefon: 070-222 3250.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
GLT Herrljunga AB, se www.gltherrljunga.se är ledande i Sverige på att foliera och fanera profiler och skivmaterial.

Bolaget vänder sig till många olika branscher med kundanpassade lösningar. Bland våra kunder finner du; inredningsföretag, kök och badrums leverantörer, dörr & fönsterindustri, husvagnar, företag som arbetar med akustiska lösningar, hus och byggproducenter, m.fl.

Vi omsätter 50 MSEK och har ca 30 medarbetare vid vår produktionsanläggning i Herrljunga.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från GLT Herrljunga AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga