Ovako · Publicerad 25 aug 2021

Ovako i Hofors söker dig som är teknikintresserad DBA till en expertfunktion inom verksamheten där du får en varierad vardag!

Brinner du lika mycket för databaser som dina framtida kollegor i teknikgruppen på Ovako i Hofors? Nu finns chansen att arbeta hos oss som Microsoft SQL databasadministratör. Som DBA arbetar du med globalt välkända kunder och med koncernens databaser och serverlösningar. Här väntar en variationsrik vardag där du som utvecklingsintresserad DBA kommer trivas

Vi erbjuder dig

På Ovako tar vi ansvar för att bedriva vår verksamhet på ett hållbart sätt, från kvalitet och kundrelationer till medarbetare, säkerhet och miljö. Som anställd hos oss erbjuds du:
  • Att följa med på en resa som ståltillverkare med världsledande kapacitet. Här erbjuds du kontinuerligt utveckling, stöttning och vägledning genom olika karriärer och utbildningsmöjligheter
  • En omväxlande roll där du får möjlighet att jobba med frihet under ansvar utifrån värdeorden: Ansvarsfull, Kunnig och Nytänkande
  • Frihet att utmana Ovakos strategier och komma med idéer som effektiviserar verksamheten
  • En rolig och familjär arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor.
  • Ett spännande konsultuppdrag på 6 månader men chans till tillsvidareanställning hos Ovako
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som databasadministratör hos oss arbetar du över ortsgränserna i ett team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kunder och förväntas tillämpa och förädla ny teknik. Mer specifikt kommer du att:
  • Teknikförvalta databaser i Windows-miljö
  • Ha en central roll med ett nära samarbete med andra team inom hela Ovakos koncern
  • Stötta miljöer och agera utvecklingsstöd
  • Delta i schemalagd beredskapstjänst
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i teknikgruppen inom Group IT som är ett team med 10 tekniker samt kommer ha ett tätt samarbete med kollegor och IT-support. Teknikgruppen inom IT-avdelningen är organiserad i globala arbetsteam för resp IT teknikmiljö. Vår strategiska utvecklingsplattform utgörs av Microsoft .NET. Given placering är Ovakos största anläggning i Hofors.

Mer om dig

För att vara trivas hos oss har du ett genuint intresse för IT och teknik samt gillar att dela med dig av kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Som person är du utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom avdelningen men också med användare och leverantörer. För att lyckas i rollen är du strukturerad, kreativ och handlingskraftig. Du uppskattar frihet under ansvar och har en god förmåga att ta egna initiativ. Har du erfarenhet av Microsoft databaser är det ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 sept 2021
Ort
Hofors
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga