Höganäs Sweden AB · Publicerad 23 juli

Vi söker en skarp HR-specialist som ska stötta del av den svenska verksamheten

Är du personalvetare med flera års erfarenhet av operativt HR-arbete? Trivs du med att arbeta självständigt och vill få möjlighet att utvecklas och skaffa dig mer erfarenhet i en spännande organisation? Då är det här en tjänst för dig!

Vi söker dig som har ett stor eget driv och är intresserad av att arbeta med ett brett spektra av HR-frågor. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer bland annat att ansvara för rekryteringar, MBL-förhandlingar, rehabiliteringsfrågor samt andra förekommande HR-frågor inom en del av verksamheten. Du jobbar nära cheferna ute i verksamheten och är ett bollplank i frågor om organisations- och ledarskapsutveckling med mera.

Då en av kollegorna på HR-avdelningen nu ska gå på föräldraledighet kommer du inledningsvis att ta över hennes arbetsuppgifter, och där ingår förutom ovanstående bland annat också att driva företagets jämställdhetsfrågor och att vara företagets kontaktperson för högskolor och universitet samt för studenter som söker examensarbete. För rätt person finns det framåt även möjlighet att arbeta inom andra områden inom HR. Vi är inne i en förändringsprocess och ser gärna att du har vana av att utveckla HR-processer.

Om tjänsten
Tjänsten är placerad på Höganäs Sweden AB i Höganäs.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och minst 7-8 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten kräver att du har mycket goda språkkunskaper i svenska såväl som engelska och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet ifrån något av kollektivavtalen inom industrin ser vi detta som en fördel. Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig och ansvarsfull, och du har inget emot att driva frågor och arbeta självständigt när så krävs.

Fackliga representanter för Sveriges Ingenjörer och Unionen nås på 042-33 80 00.

Att jobba på Höganäs
Vår ambition är att vara en arbetsplats där du känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och du liksom vi ser det som självklart att det är genom samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats. Vi ser alla som arbetar här, oavsett position, som ledare när vi tar oss an de utmaningar världen - och vi - står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle - Inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs
Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs, som grundades 1797, hade en omsättning på 8 223 miljoner år 2017. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Frågor eller funderingar?I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på jenny-maria.lindstrom@wise.se eller Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se.

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-08-19 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer för denna tjänsten startar vecka 35.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 aug
Ort
Höganäs
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga