Recipharm Höganäs AB · Publicerad 24 dec 2020

Vill du vara med och förstärka vår organisation nu när vi växer? Vi behöver en person med bred erfarenhet inom supply chain och logistik som tycker det är spännande att ta sig an olika typer av arbetsuppgifter beroende av behovet. Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är dessutom ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

  • Kontakt med kunder och leverantörer i den löpande verksamheten.
  • Säkerställa materialförsörjningen till produktionen.
  • Ta emot och boka ut kundorder samt hantera transporter och fakturering.
  • Koordinera ärenden och ändringar med kunder, leverantörer och övriga intressenter.
  • Bidra i samband med produktionsplanering.
  • Aktivt delta i arbetsgruppen och ta initiativ till och ge förslag på förbättringar i verksamheten.

Dina kvalifikationer

Lämplig bakgrund är eftergymnasial utbildning inom supply chain och logistik. Vi tror att du har några års erfarenhet från "order och inköp". Vi arbetare just nu med ett byte av affärssystem från M3 till SAP. Har du erfarenhet från något av dessa, eller av affärssystembyte, är det meriterande. Eftersom vi är ett medelstort företag, kan nya arbetsuppgifter uppstå från tid till annan.

Vi söker en engagerad medarbetare, som gillar ordning och reda och som bidrar med sitt goda humör. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och vilja att lära dig nya uppgifter. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Följande erfarenhet är inte ett krav, men meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustri eller annan reglerad industri där det ställs höga krav på dokumentation och noggrannhet.
  • Erfarenhet från M3 eller SAP

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Vi vill att du söker direkt via vår hemsida www.recipharm.com Vi vill ha din ansökan senast 2020-01-31. Vi jobbar med löpande urval.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com

Recipharm Höganäs AB är en av de svenska anläggningarna och tillverkar och packar främst pulverformiga läkemedel i olika typer av påsförpackningar och har idag ca 75 anställda.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Recipharm Höganäs AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga