Constant Clean · Publicerad 15 sept 2021

Du som säljare kommer att jobba med marknadens bästa produkt samt sätta prägeln på bolagets säljkanal

Som säljare hos oss på Constant Clean blir ditt uppdrag att skapa värde för befintliga och nya kunder där service är grundprodukten. Utöver det levererar Constant Clean också KEM, montage av tvättanläggningar, service av maskiner och installering. Vår försäljningsmodell bygger på rådgivande försäljning; det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest anpassade och lönsamma koncept för just deras behov. För att uppnå detta krävs det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden, skapar förtroende och är duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Vardagen på Constant Clean är fartfylld och omväxlande, vilket förutsätter att du är effektiv och samtidigt älskar att göra kundbesök och träffa människor. Variationen är hög då du ena stunden kavlar du upp ärmarna, när du besöker kundens befintliga biltvätt för att undersöka när det krävs en ny investering eller uppgradering - och andra stunden rådgör en entreprenör hur personen på bästa sätt kan skapa en lönsam affär genom att investera i en biltvätt. Du jobbar även i nära samarbete med vårt övriga team; alltsammans för att kunna sälja våra högkvalitativa biltvättar tillsammans med all den service och eftervård som vi på Constant Clean erbjuder.

Vi erbjuder
 • En central, spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar
 • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
 • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
 • Glada och engagerade kollegor - en plats i ett härligt team
 • Jobba med strategiskt utvalda partners på ett bolag som har 3 decennier inom branschen.
Om dig
 • Har service i fokus - det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat. Vi är sprungna ur att kunderna ska få en riktigt bra service.
 • Är drivande - du har ett tydligt eget driv, är proaktiv och nyfiken med en vilja att lära dig våra produkter och tjänster.
 • Tar ansvar - du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din leverans. Detta tror vi är en självklarhet för dig både internt och externt.
 • Tänker långsiktigt - kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.
Några kriterier vi vill att du ska uppfylla:
 • Minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B lösningsförsäljning (produkt + tjänst) med proven track record
 • Tekniskt intresse och förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet
 • Starkt eget driv och initiativförmåga
 • Passion för konsultativ försäljning och en positiv energi som smittar av sig
 • B-körkort
Vidare tror vi att har ett naturligt intresse att lära och förstå tekniken bakom våra produkter. Du besitter förmågan att prata med nyckelpersoner ute hos kunderna. Du har sannolikt en teknikerbakgrund och har varit involverad i helhetsentreprenader och känner nu att det är dags att ta nästa steg. Du vet precis när det är läge att utmana, komma med nya infallsvinklar och vara innovativ - och när det är läge att vara lyhörd och ödmjuk. En social kameleont som kan vara i alla sammanhang, från tvätthallen till ”finrummet på kontoret” - din personlighet går hem överallt!

Om Constant Clean

Ett bolag där hållbarhet och miljöarbete funnits på agendan sedan starten 1987. Ett ständigt pågående arbete med att vässa dom interna miljöprocesserna och samarbeten med tillverkare som ex erbjuder biologiska reningsverk. ISO certifierade med svanen märkta produkter i sortimentet där det finns allt som behövs för att bygga en framgångsrik och lönsam biltvätt eller uppgradera befintlig. Idag finns man med ett 50 tal medarbetare över hela Sverige och målsättningen är att alltid hålla högsta möjliga servicenivå. Huvudkontoret ligger i nya lokaler i Länna.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
7 nov 2021
Ort
Huddinge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga