Exaktafjädrar AB · Publicerad 13 sept 2019

Om rollen:

I rollen som teknisk säljare kommer du ha kundansvar över ett antal redan befintliga kunder/konton, kring dessa ligger focus på att förvalta och utveckla redan befintliga affärer. Utöver detta kommer du även arbeta med identifiering och bearbetning av nya prospekt.
Du rapporterar till Meconets försäljningchef och Exaktafjädrars VD. Exaktafjädrar jobbar till viss del med standardprodukter men focus ligger på kundanpassade lösningar och produkter, detta innebär att du måste vara duktigt på att sätta dig in i kundernas verksamhet, behov, produkter och lösningar.

Vi söker:

För att lyckas i rollen som teknisk säljare ser vi att du har 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och att du har kunskap inom mekaniska lösningar och komponenter. Har du kunskap om metaller och dess egenskaper ses detta som meriterande. Vi ser att du har ett intresse för teknik och att du har förmågan att lösa tekniska utmaningar. Har du även kunskap av produktion så är det till en stor fördel. Som person är du positiv, kundorienterad och har en proaktiv inställning. Du är en måldriven lagspelare och vill lära dig nya saker. Ett krav för rollen är att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Erbjudande:

Du får vara del av ett bolag med stora ambitioner av att växa i Sverige, Norden och Europa.
Meconet och Exaktafjädrar ligger i teknisk framkant och återinvesterar mycket i den senaste tekniken. Du får operera och jobba mot många olika marknader och branscher och arbetet innebär en omväxlande och stimulerande vardag, där du på sikt får möjlighet att specialisera dig inom specifika segment.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Meconet/Exaktafjädrar med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Meconet är en skandinavisk tillverkare av krävande metallkomponenter såsom fjädrar, stansade komponenter och djupdragna komponenter, utöver detta erbjuds även montering av slutprodukt.

Meconet är ett familjeägt och starkt ekonomiskt bolag med rötter i Finland som har fortsatt växa och har idag ambitiösa tillväxtplaner för framtiden i Sverige, Norden och Europa. 2013 förvärvade Meconet det svenska företaget Exaktafjädrar AB. Exaktafjädrar är en svensk tillverkare och utvecklare av fjädrar sedan 1947. Vi tillverkar tryckfjädrar, vridfjädrar, dragfjädrar och bladfjädrar i fina rymliga lokaler i södra Stockholm. För att stärka positionen på marknaden och ytterligare växa söker nu Exaktafjädrar AB en driven teknisk säljare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Ort
Huddinge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler jobb från Exaktafjädrar AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga