HSB Södertörn · Publicerad 8 feb

HSB Södertörns största verksamhetsområde är Fastighetsservice som består av två olika grupper, Fastighetsskötsel och Mark & Trädgård. Mark & Trädgård arbetar dels med fasta avtal där skötsel av grönytor och övriga planteringar ingår och dels med mindre anläggningsprojekt. Vi tillämpar säsongsanställning för merparten av våra medarbetare inom avdelningen. Det finns för närvarande två tjänster som arbetsledare varav en nu är vakant. Vi söker därmed en kundansvarig /arbetsledare som kan komplettera och leda vårt team av duktiga och professionella medarbetare i Huddinge, Tullinge, Hallunda och Nynäshamn.
Kontor och garage för huvuddelen av verksamheten är lokaliserat till Visättra, Flemingsberg

ANSVAR
Som kundansvarig är du den som kommunicerar direct med kunden så att vår leverans överensstämmer med deras förväntningar.Du ser utvecklingsmöjligheter samt åtgärdsbehov och arbetar proaktivt med förslag till kund. Du förvaltar befintliga och skapar nya kundrelationer. Du ansvarar för att utföra tillsyn, skötsel och underhåll av mark och trädgårdsarbete/fastighetsskötsel enligt kundavtal.
Du är också en ledare och förebild genom att inspirera, skapa engagemang och motivation samt förutsättningar för kollegor att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Att skapa delaktighet och nå framgång genom att delegera och involvera kollegor i arbetet. Att vara HSB Södertörns representant med ansvar för kvalitet i samarbete med leverantörer.

Arbetsuppgifter
 • Planerar och leder arbetet för att kunna leverera enligt avtal med kund
 • Utföra marktillsyn tillsammans med kund och utveckla kundernas utemiljö.
 • Kalkylering av extra arbeten och mindre projekt
 • Framtagning av offerter enligt ABT och kvalitetskriterier AMA
 • Arbetsleda och coacha sina kollegor i teamet
 • Uppdatera framtagna checklistor och vecko- och årsplaner
 • Leverera checklistor och planer enligt avtal till kund
 • Kompetensutveckla säsongsanställda i trädgårdsskötsel.
 • Uppföljning av resultat, kvalitet och kundnöjdhet
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Delta på avstämningsmöten och andra möten med kund
 • Hantera inköp till verksamheten.
Kvalifikationer
Du ska ha godkänd trädgårdsmästare/trädgårdsingenjör-utbildning alternativt dokumenterad arbetslivserfarenhet som motsvarar detta.
Rollen kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet från det specifika verksamhetsområdet samt att man har visat på en god förmåga att kunna leda andra människor.
Behörigheter inom: motorsåg, röjsåg och heta arbeten är grundläggande kompetenser
Körkort för personbil (B) är ett krav BE är meriterande.

Utbildningsnivå
 • KY/YH-utbildning
Personliga egenskaper
Du har god kommunikativ förmåga och har en positiv människosyn.
Du är systematisk och strukturerad vilket visar sig i din förmåga att säkerställa god kvalitet i leveransen till kunden och en trygghet till dina medarbetare.
Du är serviceinriktad vilket kunderna upplever genom att du är rådgivande och proaktiv. Du har god fysik och är van att hantera stress.

Språk
 • Svenska
Vi erbjuder
Ett arbete i ett företag som drivs genom starka värderingar i en positiv arbetsmiljö. Här har du möjlighet att utvecklas personligt och yrkesmässigt genom löpande kompetensutveckling. Personalvården omfattar ett rikt utbud av förmåner bland annat sjukvårdsförsäkring, frikostiga friskvårdsinsatser, subventionerad massage och mycket annat.

Övrigt
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Fastighetsanställdas förbund och FASTIGO
Tillträde: Snarast
Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har lite över 20 000 medlemmar och vår förvaltning berör cirka 15 000 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar cirka 95 personer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 feb
Ort
Huddinge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Jon Söderblom

Inga fler jobb från HSB Södertörn tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga