Huddinge Elteknik AB · Publicerad 2 nov 2021

Unikt tillfälle att bli en i teamet på ett välrenommerat företag i Huddinge. Hos oss blir du en viktig del i arbetet att genomföra kundanpassade automationslösningar inom VA-industrin. Just nu söker vi en ingenjör för elkonstruktion och programmering.

Om tjänsten
Hos oss får du chansen att vara med på nära håll från uppstart till färdigt projekt, där varje projekt är unikt. Du kommer arbeta i egna projekt med elkonstruktion, programmering och driftsättning, du har alltid ett team i ryggen som stöttar dig. Vårt mål är ett långt samarbete tillsammans med våra kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen med service och support. Du får ett varierat arbete där du kombinerar teoretiskt arbete på vårt kontor i Huddinge och mer praktiskt arbete ute hos våra kunder, framför allt i Stockholmsområdet men även runt om i resten av Sverige. Vår primära arbetsplats är på kontoret i Huddinge, men vi tillämpar även distansarbete.

Ditt arbete omfattar:
  • Konstruktion av automatikskåp.
  • CAD-ritning av elscheman.
  • Programmering av PLC-system. Vi arbetar med ett flertal fabrikat så som Mitsubishi, ABB, Siemens och Schneider.
  • Driftsättning hos kund.
  • Support och service.
För att lyckas i rollen hos oss söker vi dig som gärna får ha erfarenhet inom PLC-programmering och elkonstruktion. Eller dig som nyligen examinerats från minst 3-årig högskoleutbildning och som är intresserad av att skaffa dig en bred kompetens som elkonstruktör och programmerare. Hos oss får du möjlighet att arbeta nära tekniken samtidigt som du är i ständig utveckling. Vårt arbetsområde är brett och därför är det en fördel om du tycker det är kul att lära dig nya saker.

För att samarbetet med våra kunder skall fungera behöver du tala och skriva svenska obehindrat. Vidare ska du ha mycket god datorvana, ha kunskaper inom elområdet samt inneha B-körkort.

Vem är du?
Ett stort teknikintresse och en yrkesstolthet är något som vi ser som självklart hos dig. Som person är du strukturerad och noggrann. Eftersom delar av arbetet sker ute på anläggningar tillsammans med våra kunder krävs det dessutom att du är ansvarsfull och serviceinriktad. Utöver det läggs stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och prestigelöshet.

Företaget
Huddinge Elteknik AB är ett specialistföretag inom industriell automation. Vår affärsidé är att leverera kundanpassade automationslösningar inom VA-industrin. Vi är ett fristående företag med 20 anställda och vi arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1972 och har sedan starten varit inriktade på automatikutrustning till VA-industrin.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Sara Schilt på mobil 070-7602967 eller per mejl sst@huel.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Huddinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga