Huddinge Elteknik AB · Publicerad 20 sept

Huddinge Elteknik AB söker El/Automationsingenjör till Huddinge

Vi söker en ingenjör för konstruktion och programmering av automationsutrustning.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete omfattar:
  • Konstruktion av automatikskåp
  • CAD-ritning av elscheman
  • Programmering av PLC-system. Vi arbetar med ett flertal fabrikat så som Mitsubishi, ABB, Siemens och Schneider.
  • Driftsättning hos kund
Som konstruktör hos Huddinge Elteknik arbetar du med elkonstruktion och programmering i olika projekt inom vattenrening. Varje projekt är unikt och du följer projektet på nära håll från uppstart till godkänd anläggning. Vårt mål är ett långt samarbete tillsammans med våra kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen med service och support. I tjänsten ingår både teoretiskt arbete på vårt kontor i Huddinge och mer praktiskt arbete ute hos våra kunder, framförallt i Stockholmsområdet men även runt om i resten av Sverige.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som antingen har arbetat med både PLC-programmering och elkonstruktion under ett par år och som vill arbeta nära tekniken eller dig som nyligen examinerats från en högskoleutbildning och som är intresserad av att skaffa dig en bred kompetens som elkonstruktör och programmerare. Vidare ska du:
  • Ha mycket god datavana
  • Kunna hantera olika applikationsprogram
  • Ha kunskaper inom elområdet
  • Inneha B-körkort
Din profil
Som person är du strukturerad och noggrann. Du bör även vara kvalitetsmedveten då vi ställer höga krav på kvaliteten av våra levererade projekt. Eftersom att delar av arbetet sker ute på anläggningar tillsammans med våra kunder krävs det dessutom att du är ansvarsfull och serviceinriktad. Utöver det läggs stor vikt vid god samarbetsförmåga och prestigelöshet.

Du talar och skriver svenska obehindrat, samt har goda kunskaper i engelska.

Ansökan
Du skickar CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Vi ser fram emot din ansökan!

För frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Sara Schilt 070-7602967 eller sst@huddinge-elteknik.se.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Huddinge Elteknik AB är ett fristående företag för konstruktion och leverans av el- styr och reglerutrustningar för VA, energi- och gasanläggningar inom kommuner och industrier. Vi är ett mindre företag med 15 anställda och vi arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1972 och har sedan starten varit inriktade på automatikutrustning till VA-industrin.

Läs gärna mer på www.huddinge-elteknik.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga