Konfidentiell · Publicerad 9 dec 2019

Clarify söker dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som Senior Business Controller hos vår kund!

Vi söker just nu en Senior Business Controller till ett konsultuppdrag hos vår kund som är belägen i ljusa, nybyggda och trivsamma lokaler i Söderort utanför Stockholm. I rollen som Senior Business Controller kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Som Senior Business Controller har du fokus på att driva utvecklingen av bolagets ekonomistyrning och stödja verksamhetens affärsprocesser, vilket kräver en hög närvaro ute i organisationen. Vi söker dig som gillar utmaningar, ser möjligheter och framförallt gillar att utveckla dessa i handling. Vår kund är ett tillverkande bolag med en tydlig ambition att växa sin affär och effektivisera sina verksamhetsprocesser. Som Business Controller har du en viktig roll att stödja denna strategi genom en proaktiv och tydlig ekonomistyrning. Detta är en spännande möjlighet att få vara med och påverka och utveckla bolagets ekonomistyrning och systemstöd tillsammans med ansvariga chefer i verksamheten. För att lyckas i rollen har du ett driv och intresse för att förstå och påverka affärsprocesserna.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

Som Business Controller hos vår kund kommer du att leda arbetet med analys och uppföljning av verksamheten från ett ekonomiskt perspektiv, framförallt lönsamhetsanalyser på kund- och produktnivå och tillsammans med ansvariga projektledare driva den ekonomiska styrningen av projekt inom produktutvecklingsorganisationen. I arbetet ingår även ansvar för att driva och koordinera den ekonomiska planeringen genom budget- och prognosprocessen inom bolaget. Viktigt är förmågan att kunna presentera rapporter, analyser, avvikelser, trender, budgetar och prognoser pedagogiskt så att de ekonomiska sambanden och konsekvenserna framgår tydligt. Som business controller deltar du i bokslutsprocessen genom att ansvara för analysarbetet av utfall av intäkter och kostnader mot den ekonomiska planen. I arbetet ingår också att stödja verksamheten med besluts- och analysstöd, t ex när det gäller större investeringar, start av projekt för att utveckla nya produkter eller affärsförhandlingar, och utbilda verksamheten i ekonomiska processer. I rollen som Business Controller rapporterar du direkt till CFO.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en civilekonomexamen med minimum 5 års relevant erfarenhet av ekonomistyrning från tillverkande bolag. Vi förutsätter att du har kunskap om produktionsredovisning och produktkalkylering samt erfarenhet från större affärssystem. Meriterande är erfarenhet från internationellt verksamma tillverkande bolag och projektledning. Goda kunskaper i Excel, Word och Power Point är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare är mycket goda kunskaper i svenska och engelska ett krav då verksamheten är internationell.

Personliga egenskaperSom person är du driven, initiativrik, självgående, ansvarstagande och samtidigt en lagspelare. Viktigt är förmågan att kunna kommunicera i såväl tal som skrift på ett tydligt och enkelt sätt med personer på alla nivåer i organisationen.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: Omgående

Placering: Söderort, Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 jan 2020
Ort
Huddinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga