Nordcad AB · Publicerad 18 juni 2021

Nordens största leverantör av mjukvara för elektronikutveckling söker nu en Sales Engineer som vill utveckla affärer hos såväl nya som befintliga kunder. Letar du efter en fartfylld tjänst där dina tekniska kunskaper och säljegenskaper kommer att komma väl till pass? Då har vi jobbet för dig!

Om Nordcad

Nordcad Systems A/S grundades 1987 i Danmark där huvudkontoret finns än idag, i Aalborg. Företaget har även kontor i Finland, Norge samt i Sverige vilket gör dem till en stark leverantör av mjukvaruplattformar i Norden. Nordcad har som mål att vara partner till alla bolag som har elektronisk hårdvarudesign och några av bolagets kunder är exempelvis tillverkare av radio- och TV-utrustning, telekombolag eller bolag som tillverkar hörapparater. Några av de mjukvaruplattformar som Nordcad säljer är OrCAD och Allegro som utvecklats av Cadence. Förutom mjukvaruplattformen så erbjuder man även utbildning och support till kunderna.

Om tjänsten

Rollen som Sales Engineer innebär att söka upp nya potentiella kunder samt att vårda och utveckla befintliga affärsrelationer. Du kommer att förbereda och hålla tekniska säljpresentationer samt genomföra demos av Nordcads tjänster och lösningar. Du kommer även att stötta kunderna under projekttiden och fånga upp feedback för vidareutveckling. I din roll kommer du till viss del att behöva resa för att besöka både befintliga men också nya kundkontakter runt om i Sverige. I ditt dagliga arbete har du stöttning av fyra dedikerade kollegor samt av Försäljningschefen till vilken du också rapporterar.

Mer om dig

Vi tror att du som söker:
  • har ca 2-4 års erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom en teknisk bransch
  • Är elektronikingenjör eller har annan elektronikbakgrund som kompenserar för kortare arbetslivserfarenhet
  • har kunskap om ECAD för schemadesign, pcb, analys/simulering (analog/digital/SI/PI) eller liknande verktyg
  • har använt eller har erfarenhet av databaser såsom SQL
  • har ett stort teknikintresse och förståelse
  • är flytande i svenska och engelska
Vidare så är vi övertygade om att du är en person som har ett brinnande driv för att skapa affärsrelationer och att du är kreativ i ditt arbetssätt. Du är en god kommunikatör som lyssnar in kundbehov och formulerar dig på ett tydligt sätt. Men allra viktigaste är din ödmjuka approach och förtroendeingivande personlighet.

What’s in it for YOU?

Nordcad är inne i stark tillväxt och har välrenommerade produkter i en snabbrörlig och spännande bransch. Här kommer du till ett familjärt bolag där man värderar tillit, öppenhet, ärlighet, frihet och engagemang. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för den som visar på vilja och framfötter. Förutom en spännande roll så erbjuds du fina förmåner i form av 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, avsättning till pension samt möjlighet till flexibel arbetsplats.

Läs gärna mer om Nordcad på både Facebook och LinkedIn eller deras hemsida: https://www.nordcad.se/

Övertygad än? Skicka in din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen tar Nordcad hjälp av Barona och för alla frågor gällande processen, varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Myrlöv sara.myrlov@barona.se

Vi går igenom ansökningar löpande - tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Huddinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga