Röda Korsets Högskola · Publicerad 19 nov

Till ett konsultuppdrag på Röda Korsets Högskola i Huddinge söker vi nu efter en drifttekniker / systemadministratör för att stärka IT-enheten i höst. Du kommer bli konsult hos Poolia IT och jobba på plats hos Röda Korsets Högskola. Efter avslutat uppdrag har du chans till förlängning eller anställning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget

Röda Korsets Högskola (tidigare Röda Korsets sjuksköterskeskola) startades redan 1867 och var den första icke-religiösa sjuksköterskeutbildningen i Sverige. Sedan starten har Röda Korsets Högskola utbildat sjuksköterskor med kompetens och beredskap för globalt arbete samt bidragit till sjukvårdens utveckling i Sverige.

Idag arbetar drygt 80 personer vid högskolan och de har ca 850 studenter.
Sedan 2016 finns Röda Korsets Högskola i helt nybyggda lokaler i det nya Technology for Health-huset på Campus Flemingsberg.

Till ett brett och spännande konsultuppdrag letar vi nu efter en systemadministratör som kommer stärka IT-enheten under hösten. Uppdraget pågår inledningsvis i 3 månader och efter det finns chans till förlängning eller anställning hos Röda Korsets Högskola.

I rollen som systemadministratör på Röda Korsets Högskola så kommer du att arbeta brett med en modern IT-miljö som har tagit det fulla klivet till molnet. Plattformen är till stor del byggd på Microsoft Azure och Office 365.

Du kommer administrera och konfigurera
  • Azure (VM, Backup, DNS, Automation)
  • Azure Active Directory
  • Dokumentation
  • Windows Server 2016 (AD, DNS, NPS/Radius, SMB, ADFS, IIS, MS Print, SQL)
  • Windows 10
  • Intune
  • Office365 (AzureAD Connect)
  • Sungard Backup
  • Nätverk - Brandvägg(Juniper), VPN(IPsec)
  • Powershell skripting
Kvalifikationer

Det här uppdraget passar dig som vill jobba med modern teknik och utveckla både din och arbetsplatsens IT-kunskap. Du har ett modernt tänk och föreslår gärna nya lösningar. Du har erfarenhet av de tekniker högskolan använder, framför allt Windows 10, Windows server och Azure (eller liknande IaaS-tjänster som AWS och Google Cloud). Vi ser även att du har teknisk kompentens inom nätverk och kan felsöka samt konfigurera brandväggar, VPN och Radius. Har du nätverkscertifikat inom Cisco/Juniper/HP så är det meriterande.

Som person är du utåtriktad, flexibel och antagligen väldigt teknikintresserad.

Låter det här som ditt nästa konsultuppdrag? Ansök redan idag!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 dec
Ort
Huddinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga