Södertörns Brandförsvarsförbund · Publicerad 10 nov 2020

Södertörns Brandförsvarsförbund söker nu en operativ Teamledare till deras IT - avdelning i Stockholm, läs mer nedan.

Har du erfarenhet av ledande position inom IT? Tycker du också om att jobba operativt, serviceorienterat och med många kontaktytor? Vi söker nu en operativ Teamledare till Södertörns Brandförsvarsförbund, till deras IT - funktion i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av en varm och social arbetsplats som består av engagerade och erfarna kollegor. Även fast rollen innebär att vara verksam inom det strategiska, så får du också i din roll som Teamledare fortsätta arbeta operativt. Du erbjuds utöver innehållet i kollektivavtalet: betald parkering, möjlighet att träna på arbetstid, betald mobiltelefon samt möjlighet att arbeta hemifrån.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som operativ Teamledare ska du bland annat:
 • Bidra med sakkunnighet gällande IT, supportera externa leverantörer gällande exempelvis installationer i serverhall, samt ansvara för projekt och andra delar som berör den tekniska driften.
 • Ansvara för administration, felsökning samt systemtester av förbundets och larm-/räddningscentralens alla system och funktioner.
 • Arbeta med installation, konfiguration, kontroll/underhåll, felsökning och problemlösning.
 • Leda och utveckla arbetet med nätverksfunktioner, klientdatorer, servers och lagring.
 • Genomföra IT-tekniska förändringar och ansvara för att detta kommuniceras på ett pedagogiskt sätt.
 • Tillsammans med chefen för administration/IT, driva och utveckla IT i förbundet.
 • Arbetsleda personal på IT-avdelningen i daglig drift.
 • Skapa och uppdatera rutiner, instruktioner och tillse att dessa följs.
 • Delta i verksamhetsplaneringen, representera teamet i interna forum samt bistå Enhetschefen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning som har placering i Vårby, och är tänkt att starta så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är måndag till torsdag 07.30-16.30, fredag 07.30-15.00 med möjlighet till flextid. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Då tjänsten innebär många interna och till viss del externa kontakter, är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt och målgruppsanpassat sätt, men också att du är lyhörd för verksamhetens, samt olika personers behov. Du är strukturerad, självgående, ansvarstagande och har en god problemlösning- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du även har:
 • Arbetslivserfarenhet inom Microsoft Windows OS/Server och har erfarenhet av att arbeta med dessa i virtualiserade miljöer.
 • Mycket goda kunskaper inom VmWare.
 • Goda kunskaper inom Microsoft365 och nätverk.
 • Erfarenhet av monitoreringssystem samt övervakning av servrar och tjänster.
 • Kunskap om MS SQL server.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av San och backuplösningar, säkerhetssystem och/eller av system som förekommer inom larm- eller räddningscentral.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga