Torkab Entreprenad AB · Publicerad 1 juni

I rollen som projektledare inom byggskador sköter du kontakten med våra uppdragsgivare försäkringsbolagen och vår slutkund som har drabbats av skada. Du är med i hela processen ifrån besiktning av skada, kalkylering i vårt skadesystem, beställning av arbete och material samt samordning med våra yrkesarbetare.

Din arbetstid kommer tillbringas ute hos våra kunder för besiktningar och genomgång samt inne på kontoret för samordning och kalkylering. För att utföra arbetet använder vi både verksamhetsspecifika system för besiktning och kalkyl samt mer standardiserade Office verktyg. Arbetsplatsen är förlagd till Länna (Skogås) och våra uppdrag utförs inom Stockholms län.

För att lyckas i arbetet tror vi att du som söker i dag har erfarenhet av projektledning inom bygg i någon form, önskvärt är en teoretisk grund att stå på genom eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och klarar att periodvis hantera hög arbetsbelastning. Du innehar lägst körkort klass B, meriterande är utbildningar och certifieringar inom bygg och anläggning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Torkab Entreprenad arbetar med att återställa skador i byggnader efter vattenläckage, brand eller inbrott. Våra kunder är de större försäkringsbolagen och fastighetsägare. Vi har varit verksamma sedan
1986.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Torkab Entreprenad AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga