VWR International AB · Publicerad 15 juni

Vi erbjuder

I befattningen som HR Generalist stöttar du våra chefer i olika HR-processer. Du kommer att arbeta med bl a rekrytering, utbildning, förhandlingar, lönerevision och en hel del HR administration samt vara ett aktivt stöd i allmänna HR frågor till organisationen. I rollen som HR Generalist rapporterar du till Director HR, med placering i Spånga. Tjänsten är ett vikariat fram till våren 2019.

Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter blir bland annat


• Agera som stöd till våra chefer i våra olika HR-processer

• Arbeta med rekryteringens alla olika delar från kompetensprofil till färdigt avtal

• Aktivt delta i vår lönerevision och lönekartläggning

• Arbetsrättsliga frågor, lag och avtal samt delta i fackliga förhandlingar

• Medverka i arbetsmiljöfrågor

• Löpande uppdatera vårt globala HRIS-system och våra lokala HR-processer

• Ta fram personalstatistik

• Medverka i utbildning i våra globala och lokala HR-processer

• Ansvara för administration, bl a intyg, betyg, och andra rutiner rörande anställning

Din Profil

Du har en högskoleutbildning med inriktning personal och ledarskap, med några år erfarenhet av kvalificerat, brett HR-arbete, gärna i en global organisation. Du är van att självständigt driva och ta ansvar för olika HR-processer och utveckling kopplat till företagets övergripande affärsmål.

Du är en god kommunikatör som har lätt för att skapa och bevara relationer. Du förstår vikten av ordning och reda, är bra på att planera och organisera ditt arbete och har en god känsla för siffror, detaljer och uppföljning. Du kan utan svårighet hantera både engelska och svenska i tal och skrift samt har god erfarenhet av att jobba med Excel, Word och PowerPoint. Du lockas av rollens operativa och breda innehåll.

Du är positiv, flexibel, förtroendeingivande med en naturlig förmåga att inspirera och "peppa" medarbetare och på så sätt medverka i och utveckla trivseln. Du värdesätter kollegor och relationer samtidigt som du kan fatta och implementera tuffa beslut och samtal om så behövs. Det är meriterande om du har kunskap om löneprocessens olika delar samt skatter och förmåner. Du har körkort.

Förmåner

Vi omfattas av kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och träningsmöjligheter finns i huset.

Vill du veta
mer?

Vid frågor om befattningen, kontakta gärna Tuula Torstensson, Director HR, 0708-21 39 01.

Välkommen
med din ansökan!

Sänd din ansökan, personligt brev med bifogad CV snarast möjligt då urvalet sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VWR International, är en global distributör av laboratorieutrustning och vi förser ledande företag inom kemi, bioteknik, läkemedel, undervisning och statliga organisationer med produkter från världsledande tillverkare runt om i världen.

Dessutom erbjuder VWR kundservice, integrerade e-handelslösningar, kundlagerhantering

och teknisk service.
Vår kärnkompetens och styrka är distribution . Vi fokuserar på att etablera partnerskap med kunder och tillsammans identifiera den bästa lösningen för varje kund.

Vår ambition är att hålla hög kvalitet, hög tillgänglighet och ett brett sortiment.
+ Läs mer om företaget