Cargotec Sweden AB · Publicerad 17 sept 2021

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och nu söker vi Servicetekniker till våra verksamheter i Hälsingland med stora verksamheter i Iggesund, Söderhamn och Ljusne.

Ditt nya arbete:
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av diesel- och eltruckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produkt och kund sortiment.
Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenad maskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet.
Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar inom maskinunderhåll.
Företaget Cargotec / Kalmar präglas av digitalisering, hållbarhet & långsiktighet för att möte våra kunders behov kommande åren. Våra kunder kommer främst från tung industri som skog, papper, sågverk, bygghandel, stål samt logistik och underhåll i terminaler och hamnar.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Niklas Henriksson, Servicemanager 0270-20 26 10
Mikael Olsson, Projektledare Hälsingland, 0270-20 26 20
Märk Din ansökan "Servicetekniker Hälsingland" och skicka in den snarast, dock senast 10 okotber 2021 via e-post till mikael.olsson@kalmarglobal.com
Urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com

Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,6 miljarder euro år 2019 och företaget sysselsätter cirka 12 500 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga