Visma Software AB · Publicerad 12 nov 2021

I början av karriären? Eller nyexad med praktisk erfarenhet av webbutveckling? Svårt att välja mellan startup-känsla eller en stor techkoncern? Låter samtidigt frontend inom e-handelsbranschen spännande? Fortsätt läs!

Varför du ska söka rollen som frontend-utvecklare

"Bästa med rollen är att du får stor variation på uppdrag och kunder. Ena dagen kan du samarbeta med ett multinationellt företag och andra kan du jobba med den lokala second-hand butiken. Och du är ofta själv med och väljer vilka du jobbar med." - Johan Söderberg, din framtida chef?

Din framtida roll

Som frontend-utvecklare hos oss arbetar du framförallt med att anpassa våra kunders butik utefter deras önskningar och behov. Du kommer in när försäljning och designskiss är klara och hjälper till att lägga på den snygga ytan på våra kunders nätbutik. Du väljer och utför oftast uppdrag själv. Samtidigt finns dina kollegor alltid till hjälp och stöd. Vi arbetar nära våra kunder och direktkontakt med kunder via mail eller telefon ingår därför vanligtvis i uppdraget.

För att sammanfatta lite så består arbetsuppgifterna primärt av att:
  • Implementera design utifrån framtagen skiss
  • Hjälpa våra befintliga kunder att utvecklas genom stora och små frontend- och/eller UX-uppdateringar
  • Assistera vår supportavdelning med Frontend-relaterade frågor
Rollen är ett vikariat fram till minst januari 2023 men som en del av en stor techkoncern som Visma finns det goda chanser till förlängning. Placeringsort är flexibel.

Vad erbjuder vi dig?

Wikinggruppen är en del av Visma Software AB, som i sin tur är en del av Visma Group. En bättre kombo går inte att få. Wikinggruppen med start-up känslan ända ut i fönsterkarmarna. Visma Software med allt vad ett medelstort bolag innebär: trygghet och stabilitet utan att förlora möjligheten till snabba beslutsvägar. Och en stor teknologikoncern med massor av roliga påhitt. Som en del av Visma Group får du bl.a. tillgång till ett internationellt nätverk om över 6500 utvecklare och stora satsningar på utvecklingsmöjligheter. Läs gärna mer om att vara utvecklare på Visma Group på https://developer.visma.com/.

Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta delvis hemma och andra fina förmåner. Vill du veta mer om alla fördelar med att jobba med specifikt Wikinggruppen? Kika in på https://wikinggruppen.se/jobb.

Vem kommer du jobba med?

"Personligen tycker jag om en ledare som "får saker gjorda". Jag tycker det är viktigt som medarbetare att man känner sig sedd och hörd. Det jag uppskattar hos mina medarbetare är ansvar och initiativtagande så jag slipper micromanage. " - Johan Söderberg, din framtida chef?

Vi är totalt 20 st utvecklare i teamet, varav 5 st av oss sysslar med frontend. Här finns inga dumma frågor och alla hjälper alla. Vi delar med oss av kunskap och hjälper varandra att utvecklas. Vår medarbetarenkät skvallrar om en positiv arbetsmiljö och trevlig gemenskap. Vissa har det till och med tråkigare när det är helg...

Produkten du kommer att jobba med

Vill du ha omväxling och framfart har du hittat rätt. Wikinggruppen är en av de största e-handelsleverantörerna i Sverige. Vi hjälper våra kunder att starta, driva och anpassa sin e-handel inom ett brett spektrum av branscher. Vi har kunder stora som små och växer med cirka 30-40 % per år. Nu, som en del av Visma, hoppas vi på att växa ännu mer. Kanske med din hjälp? Läs mer om våra produkter och tjänster på https://wikinggruppen.se/.

Vem söker jag?

Du trivs som bäst när du får frihet att själv driva ditt arbete framåt. Du gillar att skapa goda relationer och vägleda kunden till bästa lösning. I ditt arbete är du noggrann, kommunikativ och kvalitetsinriktad.

Dessutom har du:
  • Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom frontend eller UX/UI
  • Erfarenhet inom HTML, CSS och javascript
  • Kunskaper inom PHP eller liknande
  • God kommunikationsförmåga i engelska och svenska, i såväl tal som skrift
Främst betonar vi din vilja att lära och utvecklas.

Om Visma / Din framtida arbetsplats

Visma Software AB är ett mjukvarubolag inom den framgångsrika techkoncernen Visma. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning, e-handel och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Vi är totalt cirka 200 anställda runt om i Sverige, Rumänien, Polen och Slovakien.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom att bifoga CV, linkedin eller beskriva din erfarenhet i angivet fält. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta: Johan Söderberg, Team Manager, på 073 83 17 445.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Software är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga