Aritco · Publicerad 23 feb 2021

Aritco i Järfälla, Stockholm söker en koordinator inom transport, läs mer nedan.

Har du tidigare arbetat med transportbokningar och trivs i en affärsnära roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Är du kommunikativ och van att arbeta med många kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker nu en koordinator inom transport till Aritco i Järfälla, Stockholm som har ambitionen att inom 3 år vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Aritco är vi övertygade om att framgång nås genom engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

För oss är det därför viktigt att våra medarbetare mår bra och ledningen ser Work life balance som en viktig del för alla oss som arbeta i organisationen. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och Benify. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter.

På Aritco är våra medarbetare vår viktigaste tillgång och låter dem berätta om varför du ska bli en del av oss:
 • "I ett samhälle där man knappt får en chans har Aritco inte bara gett mig chansen att visa vad jag går för, men även gett mig friheten att växa. Jag är inte den person jag var första gången jag klev igenom dörrarna, jag är mycket bättre. Och jag är långt ifrån klar."
 • "Det jag gillar med Aritco är att det finns ett klimat som ständigt uppmuntrar till egna initiativ och nya idéer"
 • "Och sällan har jag under mitt 35 åriga arbetsliv blivit så välkomnad och känt att jag så snabbt blivit "en i gänget".
 • "Ledningen visar inte bara via Awards utan hela tiden genom ord och handling att Aritco verkligen SKA bli ett Great Place To Work".
 • "Jag åker med glädje 18 mil T&R till jobbet varje dag för Aritco är för mig ett great place to work."
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Bidra i vår kedja av att erbjuda våra kunder bästa transportmöjligheterna.
 • Boka transporter för hissar men även för reservdelsorders som kräver palltransport.
 • Veckoplanera på produktionstavlan - uppdatera skeppningsdatum.
 • Hantering av certifikat och transportdokumentation
 • Ansvara för framtagning och hantering av dokumentation som skall godkännas av handelskammaren.
 • Ansvara för utleverans av hissar och reservdelsorders som kräver palltransport.
 • Dagligen vara i kontakt med kunder och transportbolag rörande transporter.
 • Kommunicera avvikelser med kunder och transportleverantörer.
 • Se till att hissar inte skickas såvida betalning ej är ok.
 • Ansvara för och hålla orderrutiner uppdaterade.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 på fredagar (det går bra att börja klockan 08.00 om det önskas) med chans till flexibilitet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med med transportbokningar tidigare gärna i en koordinerade roll. Du är flytande i svenska och engelska tal och skrift samt en van användare av MS Office och har arbetat i något ERP- system. Det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och som person är du analytisk, strukturerad, kommunikativ och tycker om att planera. Rollen som koordinator inom transport innebär mycket planering, kommunikation och prioriteringar. Du förstår vikten av ett professionellt agerade även när situationen är stressig och arbetar alltid för att leverans och kundnöjdhet ska hålla högsta standard. Du är van att skapa hållbara relationer, såväl internt som externt. Prestigelöshet och förståelse för hur du bidrar till helheten är avgörande. Du är positiv och att se lösning istället för problem genomsyrar allt du gör.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga