Bauhaus · Publicerad 19 okt

Vill du arbeta på ett internationellt företag, och komma in i ett glatt gäng med högt i tak? Bauhaus söker nu två engagerade ekonomiassistenter på heltid till ekonomiavdelningen. Du ska trivas med att ha mycket på gång samtidigt, och med att hålla många bollar i luften. Positionen rapporterar till gruppchefen och är placerad på huvudkontoret i Järfälla.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och en grupp kredithandläggare som består av fyra personer. Tillsammans är ni företagets kontaktpersoner för både kunder och säljare.
  • Tillhandahålla service för externa och interna kunder via telefon och mejl
  • Kreditbedöma nya kontoansökningar och registrering av dessa
  • Underhålla och vårda kundregistret
  • Bokföra betalningar och avstämningar
  • Genomföra betalningspåminnelser och administrera inkassouppdrag
Din profil
Vi söker dig som
  • ...har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • ...tidigare arbetat med kundreskontra och administration.
  • ...kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
Du som söker trivs i att arbeta i en föränderlig och internationell miljö. Du är driven, självgående och van att arbeta proaktivt. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande men ej ett krav. Vi tror att du är en utpräglad serviceperson som tycker om att arbeta i grupp och besitter en stor social kompetens. Tjänsten är en tillsvidareanställng. Provanställning om 6 månader tillämpas. Då kontoret öppnar kl.07.00 är det viktigt att du som söker kan arbeta från den tiden vissa veckor i månaden.

Övrigt
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Bauhaus. I denna rekryteringsprocess samarbetar Bauhaus med SW. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utsatt datum. Ta chansen och ansök idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 08-407 55 57.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga