Kamux AB · Publicerad 20 aug 2019

Kamux är en snabbt växande bilkedja med en konsumentinriktad affärsmodell och 100 % fokus på begagnade bilar. År 2018 uppgick Kamux omsättning till över en miljard kronor i Sverige.

Då vi växer starkt behöver vi flera kollegor som vill vara del av vår spännande resa. Nu söker vi en ekonomiassistent till huvudkontoret i Järfälla, Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • (kontering, attesthantering, utbetalning, avstämning vid bokslut)
  • Fakturering till finansföretag
  • Hantering av Intercompany-affärer
  • Stöd till säljarna i frågor gällande administration
  • Behjälplig med löpande bokföring, kan vara bland annat moms, provisionsbokningar, hantering av ägarbyten
Vem är du?
Du har redovisningskunskaper
och är noggrann och har ambitionen att utföra ditt arbete med god kvalitet. Du har en ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå med åtminstone ett par års erfarenhet av liknande jobb. Du trivs med ett administrativt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Du är initiativtagande och energisk samt har förmåga att slutföra dina arbetsuppgifter. I arbetet använder vi både svenska och engelska i tal och skrift. Avslutningsvis söker vi dig som är en jordnära och trevlig person som trivs med att arbeta i ett dynamiskt team och i nära samarbete med övriga kollegor.

Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i Ms Dynamics AX eller liknande.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef Katri Turunen, tel nr 070 3505307. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast några minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kamux Corporation är en detaljhandelskedja, specialiserad på försäljning av begagnade bilar och relaterade tjänster, som växer snabbt. Kamux första bilhall öppnades 2003 i Tavastehus och idag har Kamux 48 bilbutiker i Finland, 16 i Sverige och 4 i Tyskland. Sedan starten har företaget sålt över 210 000 begagnade bilar, varav 46 596 såldes 2018. Kamux omsättning uppgick 2018 till 527,8 miljoner Euro. 2018 var i genomsnitt 472 personer anställda på heltid på Kamux. Kamux aktier är listade på Nasdaq Helsinki-börsen. Läs mer på Kamux.se och Kamux.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga