Konfidentiell · Publicerad 18 nov 2020

Har du erfarenhet av ClearCase och ser dig framöver i en roll som Systemadministratör? Tycker du om att ta ansvar och stötta verksamheten med ditt kunnande och din expertis? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer att arbeta i ett globalt företag med fokus på att stötta verksamhetens olika användare och systemägare. Bolagets huvudkontor finns i Stockholm och arbetar med huvudsaklig inriktning mot högteknologi. Du tillhör förvaltningsteamet och du utgår från huvudkontoret i Stockholm. Mer information ges vid eventuell intervju.

Dina uppgifter:
Du kommer ta ansvar för den tekniska administrationen i och runt applikationerna och utifrån din expertkunskap bistå systemägarna att se till att systemen fungerar med bibehållen system- och informationssäkerhet. Du kommer att installera, konfigurera och stötta användare i ClearCase.
Du tar, tillsammans med Service Manager, ansvar för att se till att de systemjusteringar som utförs i applikationerna uppfyller ställda kvalitetskrav.

Din profil:
Du är en noggrann och metodisk person med djup förståelse för vad som krävs för att bedriva mjukvaruutveckling i ett globalt företag. Du är social och serviceinriktad då du i rollen kommer stötta verksamhetens mjukvaruutvecklare. Du har troligtvis en bakgrund från en position i ett operativt drift-team, eller är/har varit i en roll som systemutvecklare eller systemadministratör. Kunnande kring metodik för mjukvaruutveckling är en förutsättning för att lyckas i rollen.
  • Goda kunskaper i ClearCase
  • Akademisk bakgrund, inriktning Systemvetenskap eller data, eller motsvarande relevant utbildning/arbetslivserfarenhet
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Du har med fördel erfarenheter i verktygen Atlassian, Git, Python, TFS, Docker, Kubernetes.
Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Team Foundation Server, Artifactory, behörighetsstyrning och loggning.

Har du några funderingar kring tjänsten? Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Nyckelord: Stockholm, Linköping, ClearCase, Systemadministratör
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga