SJR · Publicerad 29 okt 2019

Om tjänsten

Är din ambition att göra karriär och utvecklas inom treasury? Vill du arbeta på ett stort, internationellt och välkänt bolag där du får vara med och utveckla den nya generationens treasury funktion? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi vill utöka vårt team med en junior Cash Manager som kommer arbeta i en bred och varierad roll. Tjänsten ingår i Group Treasury på Telia Company med totalt 19 medarbetare som förutom Treasury också omfattar Telias Pensionsstiftelse och Telia Försäkring. Rollen ingår i teamet Treasury operations med 11 medarbetare och du rapporterar till Head of Treasury Operations.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som junior Cash Manager kommer att innefatta:
 • Ansvar för att betalningsflöden dagligen sker korrekt
 • Ansvar för att affärer stäms av internt och externt dagligen
 • Daglig monitorering av cash pooler
 • Administrera behörigheter, konton och tjänster i cash pooler
 • Arbeta med bankgarantier och moderbolagsgarantier
 • Bokning och uppföljning av räntor och avgifter
 • Dagliga och månatliga avstämningar av bankkonton
 • Försäkringsadministration
 • Kapitalförvaltningsadministration
 • Att ge support till dotterbolagen i olika länder och kontakter med externa banker
 • Att medverka i projekt
 • Andra uppgifter som ingår i en treasuryfunktion, pensionsstiftelse och försäkringsverksamhet
Vi sitter sedan ett par år tillbaka i ett nybyggt kontor i Arenastaden, nära Solna station, där Telia samlat alla medarbetare i Stockholmsregionen. Kontoret är aktivitetsbaserat och vi har ett modernt arbetssätt som bland annat innebär ett stort inslag av digitala hjälpmedel och mycket kontakter med andra delar inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har jobbat något eller några år inom ett corporate treasury, bank eller på ett kapitalförvaltningsbolag. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och då vi verkar i en internationell miljö är dina kunskaper i engelska utmärkta både i tal och i skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är en prestigelös och flexibel person som trivs i en bred och varierad roll. Du trivs i en föränderlig miljö. Vidare så är du analytisk, noggrann och har ett intresse för både detaljer och helheter. Du är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra människor. Andra egenskaper är att du är nyfiken och vill vara delaktig i att driva utvecklingen av vår treasuryavdelning samt vill växa i rollen och inom treasury.

Om företaget

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm

Ansökan

I denna rekrytering har Telia Company valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Junior Cash Manager
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga