SJR · Publicerad Igår 00:00

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 120 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över NOK 3,5 miljarder sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!

Plantagen står inför implementering av en ny logistikplattform och ett nytt ERP-system inom företaget och vi behöver därför under 12 månader stärka upp vår Logistikavdelning. Vi söker därför dig som är van att arbeta med förändringsprojekt och utveckling inom supply chain och logistik.

Du kommer att ingå i ett team inom vår centrala logistikfunktion och rapporterar till koncernens logistikchef. Plantagen har sitt kontor i Järfälla och uppdraget är på heltid. Tjänsten är en projektanställning som sträcker sig från oktober och fram till hösten 2018.

Uppdraget

Du kommer att vara med och utveckla och förbättra befintliga processer, arbetsmetoder och verktyg samt vara med vid implementering av en ny plattform för logistik inom Plantagen-koncernen.

Logistikfunktionen har som ansvar att säkerställa och utveckla optimala logistiklösningar från våra leverantörer till våra kunder. Du kommer tillsammans med teamet att säkra och utveckla befintliga och nya varuflöden via våra logistikcenters för en ökad effektivitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Projektstöd och implementering av ny logistikplattform
 • Utveckla arbetsmetoder och verktyg inom logistik
 • Bidra till strategier och övergripande måluppfyllnad
 • Bidra till att utveckla och genomföra vår handlingsplan och logistikriktning
 • Uppföljning och analys av logistikverksamheten
 • Arbeta med optimering av befintliga processer och arbetsmetoder
 • Utveckling av nya rutiner som stöder framtida affärer
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i arbetet och trivs med att arbeta i en komplex och föränderlig miljö som ställer krav på flexibilitet. För att lyckas är du driven, strukturerad och arbetar proaktivt. Du är kommunikativ och har lätt för att förstå helheten samtidigt som du har viljan att arbeta med detaljer. Vår logistikverksamhet finns på olika orter inom Europa och resor kan förekomma.

Vi söker dig som:
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom logistik tidigare
 • kommunicerar ut helheten och förstå detaljerna bakom
 • har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • har erfarenhet från Retail är meriterande
Ansökan

I denna rekryteringprocess samarbetar vi med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast.. Du söker tjänster via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Charlotte Österlind på charlotte.osterlind@sjr.se. Välkommen med din

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Logistik
Visa var