Silex Microsystems · Publicerad 9 sept 2019

Högteknologiska Silex Microsystems fortsätter sin expansion och har under de senaste 3 åren vuxit från drygt 100 till 250 anställda och förväntas växa till 300 under nästa år.
Vi vill att just du ska få chansen att vara en del av Silex framgångssaga!
Personerna vi söker drivs av att jobba i en miljö med hög teknisk komplexitet.
Välkommen med din ansökan snarast, urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Silex Microsystems kan idag titulera sig som världens ledande renodlade tillverkare av kundanpassade MEMS produkter. MEMS står för Micro Electro Mechanical Systems vilket är komplexa mekaniska och elektriska mikrosystem i form av kiselchip.
På Silex huvudkontor i Järfälla finns de avancerade renrumsklassade tillverkningslinorna där företaget producerar ett brett sortiment av MEMS-komponenter för kunder inom allt från fordonsindustri till tele- och medicinsk teknik. Parallellt bygger även Silex Microsystems en helt ny fabrik i Kina och ytterligare expansion står för dörren.

Nu söker vi ett större antal personer för följande roller i Järfälla:
  • Gruppchefer till avdelningen för produktutveckling
  • Gruppchefer till fabriken
  • Ingenjörer med projektledaransvar
  • Processingenjörer
  • Kvalitetsingenjör, EHS
Vem är du?

Beroende på vilken tjänst du är intresserad av varierar det vilka erfarenheter vi önskar att du har med dig. Gemensamt för rollerna är att vi söker dig som är utbildad civilingenjör med en examen i t.ex. Teknisk fysik, Materialteknik, Elektroteknik eller liknande.
Erfarenhet av arbete i en verksamhet med liknande högteknologisk utveckling är meriterande.

Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i någon av dessa roller behöver du vara kommunikativ, effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision.

Ett strikt krav är att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ange i din ansökan vilken roll du är intresserad av, så blir du kontaktad av ansvarig rekryteringskonsult.

Om verksamheten

Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 700 Mkr och har 250 anställda.
Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga