Östrand & Hansen Aktiebolag · Publicerad 25 aug

Östrand & Hansen är inne i en spännande utvecklingsfas och behöver nu förstärka organisationen med en maskinkonstruktör.

Du ingår i ett team och kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka företagets konstruktionsarbete.

Ditt huvudsakliga uppdrag är:
  • Konstruktion av automatiseringslösningar och specialmaskiner.
  • Projektledning.
  • CAD-arbete i Solid Works.
  • Framtagning av konceptlösningar.
  • Kalkyl och offertarbete.
  • Kundmöte.
Vi söker dig med några års erfarenheter av maskinkonstruktion och automatisering som självständigt kan arbeta med konstruktionsarbete, du kommer att vara delaktiga från första kundmötet till färdig lösning hos kund. Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Goda kunskaper i CAD och helst Solid Works samt även inom Officepaketet är viktigt. Du har även erfarenhet av projektledning. Meriterande om du har kunskaper inom pneumatik, hydraulik samt automation/styrning.

Som person vill vi att du har förmågan att med ett självständigt och flexibelt arbetssätt kombinera kreativitet med logisk analys. Du trivs i en kundfokuserad organisation med korta beslutsvägar och en bredd av arbetsuppgifter. Rollen innebär att du kommer att kombinera mycket eget arbete med att driva projekt och ha mycket kontakter externt och internt. Som person behöver du ha affärsmässighet, struktur och bra social förmåga för att trivas i rollen.

I denna rekrytering samarbetar Östrand & Hansen med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde Omgående.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Bankeryd.

Ansökan snarast, dock senast 2016.10.23 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga