Östrand & Hansen Aktiebolag · Publicerad Igår 10:06

Är du en maskinkonstruktör med intresse för innovation som vill ta nästa steg? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta för automation? Vi jobbar med högt teknikinnehåll i både maskiner och verktyg!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinkonstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I dinarbetsroll kommer du att jobba som maskinkonstruktör av automationsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom specialmaskiner, robotceller, monteringsutrustningar mm. Du kommer även att jobba med konceptframtagning tillsammans med våra automationsingenjörer, och kunder. Du kommer arbeta i hela cykeln från förfrågan till färdig lösning.

Vårt erbjudande

Östrand & Hansen har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Hos oss kan du både göra karriär och ha en familj.

Din profil

För att prestera väl i rollen tror vi att du är en person med rätt teknisk kompetens som har några års yrkeserfarenhet från industribranschen. Önskvärt är att ha teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning maskinkonstruktion och erfarenhet av mekaniska konstruktioner och automation. Du ska ha goda kunskaper inom 3D CAD och vi använder SolidWorks. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom teknisk dokumentation samt har kunskaper inom styr- och reglerteknik.

Du är en person som gillar att jobba med teknik och problemlösning, är nyfiken och kan väga för och nackdelar mot varandra gällande tekniska lösningar. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du har positiv attityd och lätt för att samarbeta samt att ta egna initiativ. I rollen kommer du ha en del kundkontakter, så att kunna hantera det på ett professionellt sätt är viktigt.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Bankeryd alt. Hjo

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.12.11 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Östrand & Hansén med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Codeq, Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Östrand & Hansen konstruerar och tillverkar pressverktyg, automationslösningar samt specialmaskiner. Vi är en partner som ger idéer och råd och fungerar som bollplank när det gäller produktutveckling. I vår avancerade maskinpark hjälper vi kunden att ta fram prototyper för att i ett tidigt stadium verifiera idéer och lösningar. Vi utför även service och reparationer på verktyg och maskiner.
Behöver du hjälp med prototyper, klipp- eller bockverktyg, maskiner eller automatiserade produktionslinjer är vi rätt partner! Vi är 19 anställda och 2019 hade vi en omsättning på ca. 41 MSEK. Vi har som mål att växa inom båda våra områden automation och verktyg.
Östrand & Hansen har en stark ägargrupp som jobbar långsiktigt. Systerbolaget Hjo-Verktyg förvärvades i maj 2019, och har numera samma ägare. Detta skapar stora möjligheter till tillväxt på nya kunder.
Läs mer på www.ostrand-hansen.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga