Anticimex · Publicerad 19 mars

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Jönköping. Uppdraget är ett sommarvikariat på konsultbasis. Tjänsten avser heltid under perioden 15 maj till slutet av september 2018. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att;
  • ta emot samtal över telefon
  • besvara inkommande mail
  • ta emot besökare över disk
I tjänsten ingår även en del enklare fakturering och andra administrativa arbetsuppgifter.

Vem vi söker

Vi söker dig som;
  • minst har gymnasial utbildning inom ekonomi
  • har erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst
  • mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska
Som person gillar du att arbeta med service, du har kunden i fokus samt en positiv inställning. Du är stresstålig och kan ha många saker igång samtidigt. Du har även lätt till skratt och har en öppen personlighet.

Anticimex

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.
När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Det är inte bara ett mer ekonomiskt sätt att arbeta, det är också bättre sett till hållbarhet. Skador som aldrig inträffar sparar på både våra kunders och jordens resurser. Vårt motto - Att förebygga och skydda- är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga