Aspia · Publicerad 8 mars

Vi söker nu en administrativ receptionist för konsultuppdrag i centrala Jönköping. Rollen är perfekt för dig som vill arbeta brett inom administration och gillar att ha mycket på gång samtidigt. Uppdraget är ett vikariat med önskad start 1 juni och sträcker sig minst ett år framöver. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökning redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta brett inom administration och med varierade arbetsuppgifter. En vanlig dag kan bestå av klassiska administrationsuppgifter, fakturakontering och hjälpa dina kollegor med olika ärenden. Dessutom kommer du vara med och planera samt delta under olika kundevenemang och medverka i interna projekt.

Vem vi söker

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom exempelvis ekonomi och vi ser att du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du en god problemlösare och är den som gillar att ta tag i saker samtidigt som du håller ordning och reda omkring dig. För att lyckas i rollen trivs du i sociala sammanhang, är kommunikativ och gillar att skapa nya kontakter. Att den ena dagen inte är den andra lik ser du som en fördel och du anpassar dig lätt till nya situationer.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration