Axfood AB · Publicerad 20 sept

Nu söker vi en funktionschef på Axfood SSC i Jönköping med start så snart som möjligt. Urval görs löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som funktionschef för avdelningen kommer du att ansvara för den grupp medarbetare som levererar redovisningstjänster till handlare. Rollen innebär ett stort mått av affärsutveckling där du ansvarar för införsäljningen av redovisningstjänsterna, samt utveckling av tjänsteutbudet. Vidare ansvarar du för kompetensutveckling av dina medarbetare inom redovisningsområdet och för bevakning av de IT-verktyg som krävs för att ta erbjudna tjänster till nya nivåer. Du kommer att ingå i Axfood SSC:s ledningsgrupp.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och många års erfarenhet av arbete inom redovisningsområdet. Vi ser helst att du har flera års erfarenhet som redovisningskonsult och en bakgrund som chef ser vi som meriterande. Du har god vana av arbete i affärssystem och system för bokslutsarbete, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Axfood SSC ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera transaktionsintensiva tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga