Axfood AB · Publicerad Igår 00:00

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med att matcha fakturor mot order och godsmottagning. Fakturahanteringen sker genom EDI och pappersfakturor. Du kommer att utreda och analysera avvikelser vilket innebär många interna och externa kontakter. Som medarbetare på funktionen för fakturakontroll kommer du arbeta med att utreda, analysera och åtgärda eventuella fakturaavvikelser.

Vem vi söker

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Erfarenhet av SAP är mycket meriterande. Du har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare och du tycker om att arbeta i ett högt tempo. För att trivas i rollen är du kommunikativ, noggrann och arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt
Mejla Rebecca Frödekrans
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga