Axfood · Publicerad 16 nov

Axfood Shared Service Center i Jönköping utökar nu sin avdelning för lön och vi söker nu flera löneadministratörer. Uppdraget är på konsultbasis och ett uppdrag startar omgående, andra i februari 2019. Uppdragens längd varierar och är initialt mellan sex månader upp mot ett års tid. För rätt person finns därefter möjlighet till förlängning.
Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du ingå i ett större team om cirka 15 medarbetare och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • administration kring medarbetare som börjar och slutar
  • lönekörningar
  • reseräkningsadministration
  • avstämningar och att åtgärda avvikelser
Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Vem vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom lön/HR alternativt har några års erfarenhet utav löneadministration. Det är ett krav att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera lönesystem.

Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och arbetar strukturerat samt noggrant.

Om Axfood SSC

Axfood Shared Service Center ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.
+ Läs mer om jobbet