Centric Professionals AB · Publicerad 5 nov

Just nu söker vi för kunds räkning en 2nd line supporttekniker som är sugen på att ta nästa steg i karriären. Har du tidigare erfarenhet av support och vet vad som krävs för att ge bästa möjliga support mot användare, då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Du kommer hantera varierande IT-problem som dyker upp hos användaren. Det kan handla om allt från felsökning och åtgärder av både hård- och mjukvara, kontoadministration, SCCM-relaterade ärenden, Exchange-problem eller arbete med Windows Server.

Din profil
Vi söker dig som har något års erfarenhet av supportarbete. Detta innebär att du som söker vet vad som krävs för att både självständigt och i grupp lösa kundernas problem.

Vi ser att du har mycket god erfarenhet av felsökning i Windowsmiljö, Citrix och Microsoft Office, kontohantering i Active Directory och Exchange samt något ärendehanteringssystem. Vi ser även gärna att du har erfarenhet inom SCCM och har du erfarenhet av skrivare, nätverk, SQL och Linux är det meriterande.

Du har för övrigt ett brett tekniskt kunnande och är van vid att lösa problem på ett pedagogiskt och effektivt sätt.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, 2nd line, second line, helpdesk, service desk, citrix, konsult, Consultant, data, IT technician, Jönköping.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga