Danske Bank · Publicerad 9 sept 2019

Har du intresse för rådgivning, långsiktiga kundrelationer och ett brinnande intresse för att göra skillnad för människor och deras privatekonomi? Vill du arbeta i Sveriges snabbast växande bank? Då kan det vara dig vi söker.

Vi erbjuder en spännande och modern arbetsmiljö där du omges av 17 ambitiösa och kompetenta kollegor som arbetar mot ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team vars arbete präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och laganda. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling. Som privatrådgivare hos oss ges du stora möjligheter till eget ansvar och att påverka ditt eget arbete.

Vi söker dig som vill arbeta i ett högt tempo, som levererar god kvalitet och som är en lagspelare. I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det här är en roll där din kundfokus, förmåga att självständigt driva på ditt arbete och affärorienterade sätt kommer att komma till sin rätt. Vi söker dig som vill använda dina kunskaper om privatekonomi och rådgivning på ett förtroendeingivande sätt och finna din energi och drivkraft i mötet med kund.

Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans, och ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Du är även SwedSec-licensierad samt har bolånelicens.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper i urvalet då det är viktigt för oss med ett team som har olika kompetenser och erfarenheter.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Maria Davidsson, Chef Rådgivningscenter Jönköping, på 0752-48 45 42 om du har några frågor.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas på att få välkomna dig in i vårt team!

Skicka ansökan och CV senast 2019-09-29.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga