Ecris AB · Publicerad 25 juni 2020

Vi söker vår nästa KAM!
Ecris söker nu dig som med kraft och energi vill driva utvecklingen av våra befintliga och nya affärer. Uppdraget innebär att hitta nya produkter och områden som vi på Ecris kan utveckla. I din roll som KAM ansvarar du för att i samråd med kund ta fram nya produkter och renoveringsmetoder. Du förväntas vara drivande i marknadsföring av Ecris extern, både hos nya och befintliga kunder. I rollen ingår också att arbeta med nyutveckling avseende återvinning, vilket framåt bla kommer innebära fokus på recyclingprocessen av batterier. Vidare arbetar du också med att:
  • Marknadsföra nya produkter
  • Sluta avtal med kund.
  • Fastställa renoveringsmetoder och priser.
  • Kontrollera utfallsprover och initiera inköp.
  • Hantera objekt för renovering och försäljning.
Vi söker dig med relevant teknisk kompetens och några års erfarenhet från tillverkande företag, gärna från fordonsbranschen. Har du relevant utbildning är det meriterande. Som person är du kundfokuserad och duktig på att bygga relationer. Du trivs i arbetsformer som präglas av samarbete och du riktar ditt fokus mot att skapa resultat. För att trivas i rollen tror vi att du är duktig på kommunikation och har god förmåga att anpassa dig till olika situationer och ytor. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du erbjuds en bred roll i en intressant verksamhet med stort fokus på hållbarhet. Ecris är ett välskött bolag med framtidsvisioner och stark marknadsposition. Företaget är ledande inom sitt område och jobbar aktivt med resursbesparing, återvinning och hållbarhet, exempel på detta är satsning på solceller och energilagring i eget batterilager. Vi erbjuder en trevlig och informell arbetsplats med teaminriktad kultur.

Visst låter det intressant? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.08.09 via www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Ecris med Codeq, frågor om tjänsten besvaras av Sören Holmlind 0515 - 128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ecris startade som ett forskningsprojekt med Volvo Personvagnar, Stena Metall och Jönköpings bildemontering som huvudintressenter. Syftet var att konkretisera och utveckla innebörden av den vid tillfället nya lagstiftningen för bilåtervinning. Idag är vi en av världens ledande aktörer inom vår nisch när det gäller renovering av produkter till fordonsindustrin. Vi har ett dokumenterat gott rykte för vårt starka engagemang med avseende på såväl kvalitet som miljö.

Huvudkontoret ligger i Jönköping som är centralt beläget i södra Sverige, med allt vad det innebär i form av väl fungerande kommunikationer. Verksamheten i Sverige innefattar också varumärket Genuine Classic Parts. Ecris har en stabil ägarkonstellation baserad på lång erfarenhet av bildemontering och sann entreprenörsanda.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga