FläktGroup Sweden AB · Publicerad 14 juni

Nu söker FläktGroup en engagerad applikationsingenjör till Customer Service Support (CSS) Controls i Jönköping. Rollen passar dig som vill ha ett utvecklande och socialt arbete. Ta chansen att arbeta i ett teknologiskt globalt företag där ena dagen inte är den andra lik.

Din roll

I rollen som applikationsingenjör kommer du att ge teknisk support tidigt i projekt, arbeta med offert- och orderhantering samt ge support och stötta säljare runt om i världen. Du kommer hjälpa till att utforma applikationer specialiserade efter kundens behov och hålla i utbildningar för personal internt och externt. I perioder kommer du arbeta i interna projekt tillsammans med andra avdelningar då du agerar som teknisk expert. Du är värd vid kundbesök och har hand om presentationer för mindre och större grupper.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en högskoleingenjörsutbildning i exempelvis elkraft, automation eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, har du tidigare arbetat med ventilation och mer specifikt med styrentrepenader är det meriterande.

Som person är du kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, både i interna team och med externa parter. Du är serviceinriktad och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter.

Du uttrycker dig lätt i tal och skrift på både svenska och engelska, kan du ytterligare ett språk är det meriterande.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FläktGroup är ledande på marknaden och erbjuder sina kunder högkvalitativa och effektiva ventilationslösningar för luftkvalitetsförbättringar. Vi ligger teknologiskt i framkant och fokuserar på att främja hållbarhet, säkerhet och effektivitet med lösningar som tillåter människor och organisationer att växa. Avdelningen Customer Sales Support (CSS) är lokaliserad i Jönköping består av 23 medarbetare som arbetar med att stötta säljare runt om i världen.

Besök gärna deras hemsida för mer information: https://www.flaktgroup.com/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga