FläktGroup Sweden AB · Publicerad 10 juli

Gillar du automation, elektroteknik och datateknik? I så fall är detta tjänsten för dig, du får en viktig roll som utvecklingsingenjör i gruppen för System & Controls. FläktGroup är ett innovationsföretag med global R&D-organisation i Jönköping där du får jobba med marknadsledande produkter med starkt varumärke och hög tekniknivå. Du erbjuds en internationell miljö med goda resurser för utvecklingsarbete och en organisation där karriärmöjligheterna är stora.

I din roll som utvecklingsingenjör i gruppen för System and Controls kommer du att arbeta med att utveckla FläktGroups produkter inom ventilation. Inom gruppen jobbar vi med mjuk- och hårdvaruutveckling av styrsystemen till våra ventilationsprodukter, det vill säga allt från kraftelektronik till app-utveckling tillhör vårt ansvarsområde.

Tjänsten är en bred roll där du själv har stora möjligheter att styra innehållet och de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Systemintegration inom luftbehandlingsaggregat, d.v.s. ett helhetstänk för att få mjukvara, hårdvara och givare att fungera tillsammans.
  • Utveckling av nya produkter tillsammans med utvecklingsgrupperna för mekanik och teknik.
  • Samarbete med leverantörer och teknisk support i organisationen.
Vi tror att du som söker är ingenjör med inriktning mot exempelvis automation, elektroteknik, teknisk fysik, inbyggda system eller datateknik och har några års arbetslivserfarenhet. Alternativt har du en YH-utbildning med flerårig erfarenhet inom ovanstående områden. Du har en stor teknisk bredd, har kunskaper inom styr- och reglerteknik och har praktisk erfarenhet om användargränssnitt, kommunikation, givare mm. Du har tidigare jobbat med programmering, specifikation och testning av mjukvara för styrsystem och har kunskaper om elkonstruktion och elektronik. Tidigare erfarenhet av produktutveckling är meriterande.

Som person är du initiativtagande, duktig på problemlösning och har förmågan att både arbeta självständigt och i ett gott samarbete med kollegor. Du har ett stort teknikintresse, är nyfiken och en duktig kommunikatör. Du är bra på att planera och trivs med att snabbt byta fokus mellan olika arbetsuppgifter under arbetsdagen.

Du talar och skriver på svenska och engelska.

Vår vision är:

"Vårt mål är att vara den ledande strategiska partnern inom energieffektiva ventilationslösningar, och bli erkända av våra kunder som den tekniska ledaren med högsta kvalitetsstandard för optimal inomhuskomfort och välbefinnande. Vi vill vara ett företag där människor är stolta över att jobba för!"

I denna rekrytering samarbetar FläktGroup med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av: Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Placeringsort är Jönköping.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan önskas senast 2018.08.05 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. FläktGroup Sweden AB, med cirka 700 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga