Fujitsu Sweden AB · Publicerad 16 okt

Gruppledare för tekniker i Grimsås

Är du en stjärna inom teknik? Har du en vilja att coacha & leda andra? Då kan jobbet som Gruppledare för tekniker vara något för dig!

Om tjänsten som Gruppledare

Vi söker för en kunds räkning en Gruppledare för ett ettårsuppdrag i Grimsås. I korthet innebär uppdraget att du kommer leda, planera och koordinera arbetet för 2 onsite-tekniker på kontoret i Grimsås. Du kommer även ha en del personlig kontakt med andra anställda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start så snart som möjligt. Du kommer att arbeta normal kontorstid, dvs kl 08-17.

Några typiska arbetsuppgifter som Gruppledare
 • Koordinering, planering av arbetet och coaching av onsite-tekniker på plats
 • Hjälpa till med hård- och mjukvarufrågor
 • Installation av datorer och hård- & mjukvara
 • Hjälpa till vid problem i Officepaketet
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är mycket meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet av arbete som Gruppledare. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning, har ett intresse och en vilja för att leda andra samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:
 • Gillar att få vara en spindel i nätet och leda andra i deras arbete
 • Har generell IT kunskap och intresse
 • Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
 • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
 • Självgående
 • Bra på att kommunicera med andra människor
 • Service minded
Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Isabelle Hyllienmark: isabelle.hyllienmark@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Grimsås; Jönköping; IT; Fälttekniker; Support; Helpdesk; On-site support; On-site; Fältservice; IT support; Onsite tekniker; On-site tekniker; Fujitsu; Teamleader; Ledare; Chef; Teamledare; Koordinering; Coaching; Teknik; Tekniker; Planering; Koordinator; Kommunikation; Communication; Coordinator; Planning; Planner; Boss; Technician; Leader; Gruppledare; Ledare för grupp; Grupp; Team
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support