HTH Kök · Publicerad 16 feb

HTH Kök grundades av bröderna Hans Henning och Tony Haahr år 1966. Idag finns HTH representerade i 4 länder med ca 130 butiker. Detta innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. Hos HTH kök i Jönköping säljer vi kök, badrum och garderobslösningar till såväl konsumenter som projekt och hustillverkare. Vi agerar enligt våra värdeord Samarbete, Engagemang och Trygghet. Dessa värdeord genomsyrar hela verksamheten och används som riktmärke av såväl personal som ägare. HTH Kök i Jönköping har bedrivit en framgångsrik verksamhet i mer än 40 år, men har fortfarande ambitionen att utvecklas. I vår fina butik i Jönköping har vi vår inspirerande utställning ihop med moderna och anpassade kontorsarbetsplatser. Vi behöver dig som älskar att sälja och som vill vara med och ta vår framgång till ännu en nivå. Vågar du anta utmaningen?

Din dag på jobbet

Hos HTH kök i Jönköping finns en fantastisk grupp medarbetare som har många års erfarenhet av att bygga relationer med sina kunder och hitta de bästa lösningarna. De är kreativa, trendmedvetna och vill tillsammans med dig ta nya marknadsandelar.
För att nå era mål har du fokus på försäljningsbudget med bibehållna marginaler, utvecklar befintliga affärskontakter samt bygger nya affärsrelationer.
Ansvarsområden:
  • Att ansvara för försäljningen till nya samt befintliga kunder
  • Hålla butiken uppdaterad och fräsch
  • Rita och planera utställningskök
  • Utveckla vår B2C organisation i Jönköpings län
  • Personalansvar
  • Medarbetarsamtal, schemaläggning, lönesamtal samt utvecklingssamtal med egna medarbetare
  • Verka för att stärka HTH:s varumärke genom att arbeta för 100% nöjd kund
  • Att aktivt delta och föra kundmöten
  • Egen försäljningsbudget
  • Ge support till B2B medarbetare och kunder
För att lyckas i rollen

Du har tidigare erfarenhet av att sälja kapitalvaror, eller för all del kök, och är trygg i ditt ledarskap. Vi ser positivt på att du har ritningsvana och erfarenhet av inredning. Vi tror att ditt breda kontaktnät gör skillnad när vi ska anordna olika typer av events i vårt showroom.
Du har intresse och tålamod att optimera användningen av vår IT miljö så vi kan trygga leveransen till kund. Som person är du kvick, öppen, orädd och prestigelös.

Är det dig vi har beskrivit?

Då vill vi ha din ansökan redan idag. För att ge dig bästa service i denna process har vi ingen möjlighet att ta emot ansökan/ dokument via mail. Vi ber dig därför använda ansökningsknappen i våra annonser.
Har du frågor kring vår web eller hur du ansöker är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på 08-555 655 80 så hjälper de dig. Om du har frågor kring tjänsten som inte framkommer i annonsen, är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia