HTS Safety AB · Publicerad 20 nov

Vi är ett härligt team med nio medarbetare och vi söker dig som vill vara med och bygga vidare på vår resa till "världens bästa kundtjänst".

Är du en glad, social och hjälpsam person som vill jobba inom service?

På kundtjänst har vi, enligt oss, det mest spännande och viktigaste uppdraget, nämligen att ta hand om våra kunder. Varje dag hör kunder av sig till oss, och var och en av kundkontakterna är en möjlighet för oss att verkligen bevisa hur duktiga vi är. Målet är självklart att alltid få en så nöjd kund som möjligt och som kundtjänstmedarbetare kommer du att göra en skillnad genom att svara på frågor, lösa problem, ge tips, stöd och råd samt leverera den fantastiska service som våra kunder förväntar sig.

Vi jobbar med sex olika länder; Storbritannien, Irland, Sverige, Danmark, Tyskland och Österrike och arbetsuppgifterna är allt ifrån att ta emot order/beställningar via mail och telefon, stötta våra säljare, fakturera, till att svara på frågor på sociala medier liksom hantering av vårt uthyrningssystem av bilbarnstolar.

Världens bästa kundtjänst förtjänar världens bästa arbetsplats. Därför bygger vi en ny och modern sådan på Hedenstorps industriområde.

Kvalifikationer som vi söker hos dig

God datorvana och goda kunskaper i MS Office-paketet.
Erfarenhet av sociala medier
Meriterande om du har kunskaper i vårt affärssystem Axapta
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som drivs av att leverera service i världsklass. Du som söker har tidigare arbetserfarenhet inom kundservice och har avslutad gymnasial utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska. Som person är du tillmötesgående och har ett intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina uppgifter framåt.

Om HTS Safety AB

Vi är ett dotterbolag till den norska koncernen HTS Hans Torgersen & Sønn AS.
HTS Hans Torgersen & Sønn AS äger idag många olika varumärken inom flera branscher; Packline takboxar, Etto sporthjälmar, Swisseye sportglasögon, Hamax cykelsitsar, Voksi åkpåsar, och BeSafe bilbarnstolar samt Barnenshus.se. Vårt bolag fungerar som deras logistik partner, där vi ansvarar för kundtjänst, lager och även inköp. Vi har stora visioner och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst