Husqvarna · Publicerad 31 aug

Husqvarna Group har investerat i en ny produktionsanläggning för tillverkning av motorsågskedjor i Huskvarna, där bland annat även professionella motorsågar, röjsågar och trimmers tillverkas. Motorsågskedjor är betydelsefulla för motorsågarnas prestanda och de utgör ett av de största segmenten inom eftermarknaden. Investeringen innebär att Husqvarna Group kan dra nytta av sin tekniska expertis för att utveckla, designa och tillverka motorsågskedjor som optimerar motorsågens prestanda.

Husqvarna är i full gång med att tillverka egna sågkedjor och söker nu en servicetekniker som vill vara med på resan! En spännande utmaning för dig som vill vara med och utveckla moderna metoder inom förebyggande underhåll men även arbeta med traditionell reparation och felsökning av produktionsmaskiner. Då fabriken är unik med 15 talet olika tillverkningsprocesser kräver det att man är öppen för att utveckla ett brett kunnande. Just nu projekteras en helt ny underhållsverkstad som beräknas vara färdig under 2018. Vill du vara med att bygga något stort skall du ansöka idag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Akut underhåll av maskiner och utrustningar
  • Enklare förebyggande underhåll
  • Utveckla operatörsunderhåll tillsammans med produktionspersonal
  • Förbättringsarbete
  • Medverka vid utveckling av underhållsprocessen
Kvalifikationer:
Vi söker dig med för området lämplig utbildning inom underhåll, serviceteknik, automationsteknik eller motsvarande kunskap förvärvat genom yrkeserfarenhet. Du bör ha några års erfarenhet av praktiskt arbete som servicetekniker inom bearbetning eller processindustrin samt erfarenhet av felsökning av styrda processmaskiner eller -utrustningar.

Meriterande erfarenheter:
  • Felsökning i PLC
  • Vision system
  • Ytbehandling
  • Höghastighetsautomation
  • Elutbildning på gymnasienivå
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har vana av att kommunicera med både interna och externa kontakter.

Du har god datavana samt kunskaper i de vanligaste förekommande programvarorna i MS Office-paketet.

Som person söker vi dig som är en elektromekanisk allkonstnär med förmågan att på egen hand ta initiativ och fatta beslut. Vidare är du kommunikativ, drivande och arbetar såväl självständigt som i grupp. Du stimuleras av förändringsarbete och kommunicerar med dina medarbetare på ett öppet och pedagogiskt sätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Arbetstider: Skiftarbete 4 skift

Placeringsort: Huskvarna

För mer information om tjänsten kontakta Thomas Lindmark, Gruppchef maskinunderhåll på telefon: 036-147125. Vi tillämpar löpande urval och det är fler än en tjänst som skall tillsättas, så var gärna snabb in med din ansökan.

Ansök via www.husqvarnagroup.com/sv/karriar
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Husqvarnakoncernen är världens största tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, gräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernen erbjuder produkter för både konsumenter och professionella användare och säljs via fack- och detaljhandlare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2011 uppgick till 30 miljarder kronor och det genomsnittliga antalet anställda var cirka 15 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från Husqvarna tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga