Inventech/Coloreel · Publicerad 19 okt

Vill du jobba i ett innovativ och högteknologiskt bolag som tar avstamp från innovation mot en tillväxtresa med en unik marknadsposition?

Vi söker nu för Inventech/Coloreels räkning en chefsassistent som kommer att arbeta med att stötta chefer med olika administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifter

Inventech/Coloreel erbjuder en inspirerande teknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ett ledande företag inom sitt område. De står nu inför en spännande resa där du kan vara med och driva utvecklingen framåt för en unik och revolutionerande produkt inom textilbranschen.

Som chefsassistent kommer du att vara VD och ledningsgruppens högra hand och driva och utföra en rad administrativa uppgifter såsom exempelvis; Hantera besökare, lokalfrågor, inköp av kontorsmaterial, koordinera interna sociala aktiviteter och konferenser samt praktisk introduktion av nya medarbetare.

Utöver detta så kommer du även att assistera företagets ledningsgrupp vilket kan innefatta sammanställning av olika rapporter, förbättringsprojekt, kalenderbokningar, resebokningar, assistera och bistå inför och under möten samt vid adhoc behov som avlastar och underlättar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande tjänst där din servicekänsla och prestigelöshet har gjort dig framgångsrik. Du arbetar proaktivt och är tydlig i dina prioriteringar. Det är inga hinder för dig att arbeta med parallella arbetsuppgifter och du trivs med högt tempo. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och besitter relevant kompetens i de programvaror som behövs för att lyckas, såsom t.ex. Word och Excel.

Förmåner

Vi erbjuder dig ett inspirerande tjänst i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro, som har en stabil ägarstruktur med ett attraktivt affärserbjudande.

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inventech har under 8 år tagit fram en unik patenterad teknik för att snabbt kunna färga tråd med hög kvalité under pågående textilproduktion. Denna möjliggör fantastiska brodyrkreationer som är omöjliga att göra idag, och dessutom en stor produktionseffektivisering. Man har nu via sitt dotterbolag Coloreel, se www.coloreel.com, börjat lansera teknologin och den första produkten Embroline. I samband med detta har man bland annat vunnit ett stort internationellt innovationspris på en ledande branschmässa i Tyskland samt fått ett stort EU-bidrag på 20 mSEK för att industrialisera produkten. Under nästa år kommer Coloreel börja producera och sälja Embroline i stor skala och bolaget står nu inför en mycket spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom textil, mode, sportkonfektion, brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att få bli kunder
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt
Mejla Cecilia Björkegren
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga