Inventech / Coloreel · Publicerad Igår 00:00

Genom att bland annat korta ledtider, öka produktiviteten och skapa helt nya designmöjligheter för alla som producerar brodyr, håller just nu Inventech/Coloreel på att förändra hela brodyrbranschens framtid.

Vi har skapat en maskin - Embroline - som inte bara tagit marknaden med storm, utan även vunnit det prestigefyllda priset - Innovation Of The Year 2017 - i stark konkurrens med hela textilindustrin.
Just nu pågår industrialiseringen av Embroline i ett högst tvärfunktionellt team bestående av konstruktörer, mjukvaruutvecklare, elektronik-, kemi-, reglerteknik-, verifieringsingenjörer, produktionsingenjörer, inköp och många fler.

Arbetsuppgifter

Vi stärker nu upp teamet på flera fronter. Bland annat söker vi dig som vill komma loss från bekvämlighetens bojor och vara med på en resa som både handlar om att ta fram en innovation till en global marknad och att vara en del i att bygga upp bolaget bakom produkten. Vi erbjuder en dynamisk och utmanande tjänst som ställer krav på kreativitet och lösningsorientering kombinerat med struktur och ordning.
Du kommer ansvara för att styra både huvudprojektet och mindre delprojekt med planering, dokumentation, uppföljning och resursplanering. Du arbetar tvärfunktionellt och leder och coachar projektteamen inom alla delprojekten såsom mekanik, el, inköp, produktion och mjukvara.
Rollen innebär både teknisk utveckling samt administrativt projektarbete. Du är processägare och ansvarar för den uppsatta projektplanen samt rapporterar till Inventech/Coloreels ledningsgrupp. Som stöd i din rapportering har du delprojektledare som förser dig med underlag inom respektive delområde.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med flera års relevant erfarenhet av arbete i en internationell miljö. I dina tidigare positioner har du dokumenterad erfarenhet av projektledning, gärna tvärfunktionell. Du har god teknisk kompetens och känner dig bekväm i processen för produktutveckling och industrialiseringsprocesser.
Som person är du trygg i din projektledarroll och drivs av att framgångsrikt utveckla såväl bolag- och affärsnyttan som det rent produkttekniska. För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Du attraheras av att arbeta i ett ungt och kreativt företag där din insats ger stor påverkan på resultatet.
Känner du att du har mer att ge? Att dina arbetsuppgifter har blivit till processer med lite eller ingen kreativitet? Jobbar du verkligen med det du tycker är roligt och som du brinner för? Vill du utvecklas, ha roligt, göra skillnad och prova på något nytt? Då kan vi erbjuda dig en inspirerande tjänst i ett starkt växande bolag med förmågan att förändra textilvärlden!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inventech har under 8 år tagit fram en unik patenterad teknik för att snabbt kunna färga tråd med hög kvalitet under pågående textilproduktion. Denna möjliggör fantastiska brodyrkreationer som är omöjliga att göra idag och dessutom ges en stor produktionseffektivisering. Man har nu via sitt dotterbolag Coloreel, se www.coloreel.com, börjat lansera teknologin och den första produkten Embroline. I samband med detta har man bland annat vunnit ett stort internationellt innovationspris på en ledande branschmässa i Tyskland samt fått ett stort EU-bidrag på 20 mSEK för att industrialisera produkten. Under nästa år kommer Coloreel börja producera och sälja Embroline i stor skala och bolaget står nu inför en mycket spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom textil, mode, sportkonfektion, brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att få bli kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Cecilia Björkegren
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga