Iventech · Publicerad Idag 00:00

Genom att bland annat korta ledtider, öka produktiviteten och skapa helt nya designmöjligheter för alla som producerar brodyr, håller just nu Inventech/Coloreel på att förändra hela brodyrbranschens framtid.

Bakgrund:
Vi har skapat en maskin - Embroline - som inte bara tagit marknaden med storm, utan även vunnit det prestigefyllda priset - Innovation Of The Year 2017 - i stark konkurrens med hela textilindustrin.
Just nu pågår industrialiseringen av Embroline i ett högst tvärfunktionellt team bestående av konstruktörer, mjukvaruutvecklare, elektronik-, kemi-, reglerteknik-, verifierings-, produktionsingenjörer, inköp och många fler.

Vi stärker nu upp teamet på flera fronter. Bland annat söker vi dig som vill komma loss från bekvämlighetens bojor och vara med på en resa som både handlar om att ta fram en innovation till en global marknad och att vara en del i att bygga upp bolaget bakom produkten. Vi erbjuder en dynamisk och utmanande tjänst som ställer krav på kreativitet och lösningsorientering kombinerat med struktur och ordning.

Arbetsuppgifter

Som Serviceansvarig blir du del av bolagets tekniska support och eftermarknad. Du är företagets ansikte utåt och hanterar varierande ärenden som berör bolagets produkter och serviceerbjudanden.
I din roll kommer du att ge teknisk support/utbildning, hantera kundärenden och sköta tillhörande administration. Du uppdaterar kollegor och håller kunder informerade om pågående ärenden. Du är lyhörd för affärsmöjligheter och arbetar med merförsäljning. En viktig del i din roll är att aktivt delta i interna förbättringsprojekt då du många gånger är den som fångar upp kundens behov. I samarbete med övriga kollegor bidrar du till verksamhetens framgång.

Du är sedan tidigare en duktig tekniker som via introduktion kommer att lära dig att serva vårt företags maskiner. Du blir sedan den personen som kommer utbilda återförsäljare runt om i världen. I den här rollen arbetar du även nära R&D-avdelningen i bolaget. Du får en god insyn i bolagets alla delar och därmed möjlighet att bredda och fördjupa din tekniska och kommersiella kompetens.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse med någon form av teknisk bakgrund genom tidigare arbetslivserfarenhet och/eller studier (gymnasieingenjör alternativt teknisk eftergymnasial utbildning). Du har tidigare arbetat med internationella kundkontakter i någon form. Då tjänsten innefattar resor så förutsätter vi att du innehar B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är social, förtroendeingivande, lugn och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Känner du att du har mer att ge? Att dina arbetsuppgifter har blivit till processer med lite eller ingen kreativitet? Jobbar du verkligen med det du tycker är roligt och som du brinner för? Vill du utvecklas, ha roligt, göra skillnad och prova på något nytt? Då kan vi erbjuda dig en inspirerande tjänst i ett starkt växande bolag med förmågan att förändra textilvärlden!

Om Inventech/Coloreel

Inventech har under 8 år tagit fram en unik patenterad teknik för att snabbt kunna färga tråd med hög kvalitet under pågående textilproduktion. Denna möjliggör fantastiska brodyrkreationer som är omöjliga att göra idag och dessutom ges en stor produktionseffektivisering. Man har nu via sitt dotterbolag Coloreel, se www.coloreel.com, börjat lansera teknologin och den första produkten Embroline. I samband med detta har man bland annat vunnit ett stort internationellt innovationspris på en ledande branschmässa i Tyskland samt fått ett stort EU-bidrag på 20 mSEK för att industrialisera produkten. Under nästa år kommer Coloreel börja producera och sälja Embroline i stor skala och bolaget står nu inför en mycket spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom textil, mode, sportkonfektion, brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att få bli kunder.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga