Jönköping Kommun · Publicerad 10 okt 2019

Till Jönköpings Kommun söker vi nu en IT-tekniker för kortare uppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som IT-tekniker arbetar du som support i 1:a linje. Arbetet utförs via telefon och fjärrstyrning, i vissa fall kan det också bli aktuellt med på-platsservice ute på verksamheterna i form av enklare felavhjälpning och leverans av hårdvara. Du kommer arbeta i med Microsoft Office, Windows och Citrix. Ärenden skapas och hanteras i ärendehanteringssystemet Footprints.

Vem är du?

För att passa för tjänsten har du minst en gymnaiseexamen och relevant arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, en lagspelare samt relationsskapande.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga