Kamux AB · Publicerad 18 sept

Vår fina bilbutik i Jönköping, en av våra större i Sverige, betjänas idag av en säljchef och fyra dedikerade säljare. De behöver nu förstärka upp teamet med ännu en säljare. Butiken ligger på Gamla Flygfältet.
 • Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo?
 • Har du lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter?
 • Vill du själv kunna vara med och påverka din lön?
 • Har du ett genuint intresse för bilar?
 • Då har vi jobbet för dig!
Arbetsuppgifter:
Som bilförsäljare hos Kamux kommer du ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Man behöver kunna skapa kontakt med kunder och få deras förtroende. Då köp av bil är en stor investering är det viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig om vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska hjälpa kunden att hitta det han/hon söker!

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen, är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilken prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inte ett krav. Vi tillhandahåller utbildning och letar alltid efter rätt person oavsett bakgrund.

Vi söker dig som:
 • Är positiv och har en bra inställning.
 • Är social och omtänksam.
 • Har hög arbetsmoral och är driven samt kreativ.
 • Har en god anpassningsförmåga.
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo.
 • Har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov.
 • Har B-körkort.
Meriterande är om du har erfarenhet från tidigare försäljning, i butik eller på telefon/online.

Vi erbjuder dig:
Ett ungt arbetsteam med en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag.

Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Skicka in ditt CV och personliga brev senast 31 oktober från länken nedan. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux specialiserar vi oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett brett utbud samt erbjuda våra kunder förmånliga priser. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör.

Vi är idag den av de största nordiska bilåterförsäljarna som enbart inriktar sig på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 43 butiker runt om i Finland, 12 i Sverige och 2 i Tyskland. År 2017 sålde vi cirka 41 000 bilar och totalt har Kamux haft över 180 000 nöjda kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga