Månsarps Svets & Maskin AB · Publicerad 8 apr 2021

MSM befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver utöka organisationen med en Produktionsledare.

Detta är en nyinrättad nyckelposition i företaget där ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med VD driva och leda produktionen med kontinuerlig teknikutveckling och förbättringsarbete. Du kommer ha personalansvar för ca 20 väldigt kompetenta medarbetare.

Tjänsten innebär en stor mix av roliga och utmanande arbetsuppgifter med inriktning:
  • Produktionsledning, resurs- och kapacitetsplanering.
  • Underhåll och utveckling av produktionsmodulerna i Monitor.
  • Förbättringsarbete/Nyckeltal.
  • Kvalitets- och miljöarbete.
  • Deltagande i produktionslyftet.
För att lyckas i tjänsten behöver du lämplig utbildningsbakgrund och några års yrkeserfarenhet från tillverkande industri som Produktionsledare, där du framgångsrikt drivit förbättringsarbete och produktionsutveckling. Du får gärna vara i början av din karriär, och gilla att arbeta i ett högt tempo, med stort engagemang.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom affärssystem och då gärna i Monitor. Att använda, utveckla och jobba i affärssystem är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har en bra verktygslåda inom "Lean". Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift och vara van att leda och driva projekt.

Som person vill vi att du drivs av utveckling med förmåga att på ett strukturerat sätt omsätta idéer till konkreta förbättringar och produktionsprojekt som ökar vår konkurrenskraft. Du är en naturlig ledare med hög samarbetsförmåga, och kan på ett professionellt sätt hantera interna och externa kundrelationer.

Visst låter detta som en spännande tjänst?

I denna rekrytering samarbetar MSM med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Magnus Ryberg, 070 271 69 77.

Placeringsort: Månsarp

Ansökan senast 24 april 2021 via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MSM - ett företag som når ända fram.

Månsarps Svets & Maskins specialitet är tillverkning av lastbilspåbyggnader samt byggande och utveckling av förvaringsrum och säkerhetsdörrar och -fönster till Polis -och Kriminalvårdsmyndigheten

Vi på MSM har lång tradition av konstruktionslösningar och äger därför en bred erfarenhet inom detta område.
Vi ställer höga krav på oss själva och våra leverantörer, och hög kvalitet och leveranssäkerhet är en garanti vi ger alla våra kunder. Vår marknad är främst lokaliserad i Skandinavien, men vi har även kunder i övriga Europa samt i USA och Australien.

Idag är vi 28 anställda på företaget, var och en med bred kompetens och hög serviceförmåga. När kunden anlitar oss, har de valt de främsta proffsen inom lastbilspåbyggnad, tillverkning och montage. För mer info: msm.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga